1. Vaše ime IRL: Mihael
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: (GMT+1)
4. Prosjek online po danu: 2-5 sati, vikendom i više
5. Vaš Discord: Miki Radanovic#5928
6. Vaše ingame ime: Luka Vujiciic
7. Vaš ID: 28297
Dodatne informacije
1. Lider za ...LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti lider ove posebne organizacije iz raloga jer imam najviše iskustva u njoj, prošao sam sve stvari što se tiče ove organizacije, učio od najboljih i uglavnom bio blizu samom vrhu hijararhije ove ogranizacije i volio bih se okušati kao najveća točka tojest kao lider
- LSPD ima posebnu vrstu potencijala koja nije samo obični prometni policajac, samim tim što nam skirpta daje dosta mogućnosti iskoristit ću to i pomoći ovoj organizaciji da nebude običan LSPD već da pored kontroliranja saobraćaja obratimo pažnje na mnoge druge vidike
-Samim time što sam dosta vremena proveo u ovoj organizaciji stekao sam dosta prijateljstva i poznanstava s ljudima koji su dobro upoznati sa ovom organizacijom, te bi njih pozvao u pomoć oko vođenja LSPD-a što nimalo nije lako jer dobar tim je itekako potreban.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
===========================RANKOVI======================================
1. Suspenzija 24h
2. Suspenzija 12h
3. Policajac na obuci
4. Zaplena
5. Kadet
6. Policajac 1.klase
7. Policajac 2.klase
8. Policajac 3.klase
9. Presretač
10. Zamjenik Vođe Patrole
11. Vođa Patrole
---------------Ispektori-----------------------------
12. Inspektor na obuci
13. Mlađi Inspektor
14. Insprektor
15. Viši Insprektor
-----------------SPEC. JED.-------------------------
16. ATJ na obuci
17. ATJ Početnik
18. ATJ Operativac
19. ATJ Veteran
............................High Staff--------------------------
20. Poručnik
21. Komandir Stanice
22. Zamjenik glavnog Inspektora
23. Zamjenik Komandanta ATJ
24. Glavni Ispektor
-----------------High Command----------------------
25. Komandant ATJ
26. Unutrašnja Kontrola
27. Major
28. Direktor Policije
29. Zamjenik Načelnika
30. Načelnik
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: (GMT+1)
4. Prosjek online po danu: 2-5 sati, vikendom i više
5. Vaš Discord: Miki Radanovic#5928
6. Vaše ingame ime: Luka Vujiciic
7. Vaš ID: 28297
Dodatne informacije
1. Lider za ...LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim biti lider ove posebne organizacije iz raloga jer imam najviše iskustva u njoj, prošao sam sve stvari što se tiče ove organizacije, učio od najboljih i uglavnom bio blizu samom vrhu hijararhije ove ogranizacije i volio bih se okušati kao najveća točka tojest kao lider
- LSPD ima posebnu vrstu potencijala koja nije samo obični prometni policajac, samim tim što nam skirpta daje dosta mogućnosti iskoristit ću to i pomoći ovoj organizaciji da nebude običan LSPD već da pored kontroliranja saobraćaja obratimo pažnje na mnoge druge vidike
-Samim time što sam dosta vremena proveo u ovoj organizaciji stekao sam dosta prijateljstva i poznanstava s ljudima koji su dobro upoznati sa ovom organizacijom, te bi njih pozvao u pomoć oko vođenja LSPD-a što nimalo nije lako jer dobar tim je itekako potreban.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Dobra komunikacija među organizacijama je vrlo bitna, pokušao bih to diči na veću razinu, radio bih posebne treninge sa ostalim specijalnim jedinicama kako iz LSPD-a tako i ostalih otganizacija
- Patrole bi bile raspoređene po cjelom gradu isto tako i radarske kontrole
- Oformio bih tim zapljene koja bi čistila grad od nepropisno parkiranih automobila
- U mom LSPD.u bi inspektori imali posebnu svrhu, na akcijama bi prikupljali dokaze te ih tazjmenjivali sa FIB-om kako bi im pomogli oko racija, i uz pomoć ATJ bi išli na zapljene kanabisa
- Uveo bi specijalnu jednicu ATJ(Anti-Teroristička jedinica) koja bi na svom čelu imala komandata, jedinica bi bila odvojena od ostalog osoblja LSPD-a te bi oni bili specijalizirani za pljačke bankomata, plačke prodavnice, talačke situcije, pljače banki i slično pored toga svega išli bi na akcije koje provode inspektori u vidu zaštite, ako se inspektori osjećaju ugroženo npr. zapljena kanabisa ili pokušaj preuzimanja robe od kriminalaca misleći da je inspektor civilno lice u tom slučaju bi bili u pripravnosti za hapšenje potjeru ili slično
- Oformio bih tim presretačae koji bi bio opremljen najbržim i najbolje opremljenim automobilima u cilju pomoći u hvatanju kriminalaca u bjegu
===========================RANKOVI======================================
1. Suspenzija 24h
2. Suspenzija 12h
3. Policajac na obuci
4. Zaplena
5. Kadet
6. Policajac 1.klase
7. Policajac 2.klase
8. Policajac 3.klase
9. Presretač
10. Zamjenik Vođe Patrole
11. Vođa Patrole