Dobro vece svim adminima. Ovu zalbu postavljam povodom toga jer sam danas oko 3h dobio ban za Generalno Pravilo 1.1. Juce sam postavio aplikaciju za admina u nadi da cu se nekada vratiti kod vas, ali mi je od Relje stigla poruka na istoj stranici da sam banovan. Ja na serveru igram sigurno preko 2 i po godine i nisam nikada bio perma banovan pogotovo za Generalno pravilo 1.1, sem jednog puta kada nisam znao da ne smem da ulazim preko drugog racunara jer tada i nisam najbolje poznavao pravila servera i ulazio sam par puta preko bratovog racunara. Tada je Ivkez jos bio admin i tada sam od njega dobio ban. Kada sam kasnije video da acc nesme da se deli sa drugim racunarima onda mi je bilo jasno zasto sam dobio ban. Ali od tada nikad nisam ulazio na svoj acc preko drugih racunara, a imam i 2FA i mnogo jaku sifru i nemoguce je i da mi je neko drugi usao na acc. Takodje po nekad ponesem svoj racunar u drugu kucu i povezan sam na drugi internet zato sto povremeno volim da idem kod svoje bake u grad i tamo znam da ostanem i po 2 nedelje. Sobzirom da tamo ostajem toliko dugo ponesem svoj racunar jer osim granda radim jos mnostvo drugih stvari na njemu i neophodan mi je i stvarno se nadam da nisam zbog toga banovan. Kada sam kriv za nesto uvek se sa tim pomirim i priznam svoju gresku, ali u ovom slucaju stvarno ne mogu da okrivim sebe jer uz svo duzno postovanje smatram da nisam kriv. Hvala vam na izdvojenom vremenu da procitate moju zalbu. Srdacan pozdrav Leby White 19862.