Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za asistenta administratora I Adonis Zabata

Rejected
Status
Not open for further replies.

Adonis Zabataa

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL :Adonis
2. Vaše godine : 17
3. Vremenska zona : GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 13h do 21h
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-8 sati
6. Vaš Diskord :bojkic
7. Vaše Ingame ime : Adonis Zabata
8. Vaš ID : 295
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime jer već sam bio

Dodatne Informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati asistent admina kako bi svo svoje iskustvo koje sam pokupio kroz godinu dana igranja ovog RP-a iskoristo u dobru svrhu i pomogao ljudima koji igraju ovaj server.Sasvim sam siguran da bi bio odlican kao asistent jer poznajem sva RP pravila.
Imam iskustva sa raznim organizacijama i svim sferama ovog Servera. Takodje sam vec bio admin tako da sam dosta iskusan(Ovo su samo neki od mnogih razloga)
2. Koje su vaše prednosti?
Moje glavne prednosti su sto sam strpljiv i odgovoran i imam veliko samopouzdanje u sebe.Svoj posao bi obavljao brzo i bez greske.Pruzio bi dosta vremena i paznje igracima kojima je potrebna neka pomoc jer znam odlično komunicirat sa ljudima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne volim ljude koji su bezobrazni
4.Hoćes li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Prijavljujem se za asistenta
5.Hoćete li biti spremni prodati biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Prijavljujem se za asistenta
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne.

Select for moderation

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Trenutno ne trazimo kandidate za poziciju asistenta administracije, mozete se prijaviti za admina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom