Dobar dan postovana administracija. Ja sam kao i stalno igrao aktivno grand i desilo se nesto sto nebi nikom hteo da se desi. Ja sam taj dan igro preko 8h i tacno kad sam morao da krenem u skolu ja sam spustio slusalicu i od nekud mi pise da sam dobio ban i to je bilo oko 14:00 posle toga mi pise za 1.4 ja nisam znao sta je to i otiso sam na forum i poceo da citam koji je razlog sto sam dobio ban. Razlog je bilo: Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana. Ja sam znao da nesmem imat preko 2 racuna. Koja i nisam imo. Imam main nalog po imenu Samir Poplava | 39588 i twink po imenu Samir Svrsic | 47903 i to su mi jedini nalozi sto ja imam. A sada cu vam objasnit sta sam uradio,ja sam imao jedan epic games nalog koji sam dao jednom drugu on se zove ingame Pedja Svrsic | 39967 on je takodje dobio ban za 1.4 ja pre nisam igrao na drugim serverima, ali kad sam usao u grand sam ih naucio. Posle nekog vremena ja sam naucio sva ova ingame pravila, ali ovake stvari kao da neko nesme da se uloguje na moj epic games nalog nisam znao. Ja sam nemu dao moj epic games nalog da downloada gta i da sve vec spremi dok on za par dana kupi svoj gta. On je svoj gta kupio na sajtu pod imenom eneba i poceli da igramo sa prijateljima koje sam (edited)
[6:56 PM]
takodje privukao da igramo grand njima se svima svideo projekat i mi smo svi poceli da igramo aktivno. Ja bi voleo da nadjemo neki nacin da ovo rešimo zato što baš ne zelim da moj drug ne igra tolko dugo zbog mene.To nam je kao drugi zivot,ja bi vas zamoleo da procitate ovo i da vidite ove logove da nisam ulazio nikome u nalog i da rešimo ovaj slucaj ja nisam znao da od toga moze da se dobije ban jer to nebi nikad uradio ja vas ponovo molim da mi pomognete zato sto necu moc igrat bez mog druga. Ja sam svojih 60 dana bez granda odsluzio, a na twinku sam dobio perma i moj drug je dobio perma. Ako nesto bude trebalo da moram da vam pomognem mogu preko discorda(sanjin0394) sve odpocetka da vam detaljno objasnim i da sve ovo rešimo, hvala vam na vašem suportu i nadam se da cemo naci neko rešenje.
[6:56 PM]
takodje privukao da igramo grand njima se svima svideo projekat i mi smo svi poceli da igramo aktivno. Ja bi voleo da nadjemo neki nacin da ovo rešimo zato što baš ne zelim da moj drug ne igra tolko dugo zbog mene.To nam je kao drugi zivot,ja bi vas zamoleo da procitate ovo i da vidite ove logove da nisam ulazio nikome u nalog i da rešimo ovaj slucaj ja nisam znao da od toga moze da se dobije ban jer to nebi nikad uradio ja vas ponovo molim da mi pomognete zato sto necu moc igrat bez mog druga. Ja sam svojih 60 dana bez granda odsluzio, a na twinku sam dobio perma i moj drug je dobio perma. Ako nesto bude trebalo da moram da vam pomognem mogu preko discorda(sanjin0394) sve odpocetka da vam detaljno objasnim i da sve ovo rešimo, hvala vam na vašem suportu i nadam se da cemo naci neko rešenje.