imam dokaz da mi je krao iz kola dok sam bio na bahame misleci da radi za familiju on krao za sebe!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!jbg nemam poverljive ljude izgledaoce to kad si avos oce
Kad si ti bio HC ?, možda u organizacijama si bio HC a i šuška se da si i tamo petljao prstiće.Druga stvarno da ne bi dolazilo do kradje stvari iz vozila kao sto su oruzja baterije metkovi zna se zato postoji premisije i koji rank koju funkciju ima a svi znamo da je najpametnije HC sme da izvadi metkove za ljudi da se ide na event a ja sam bio HC tako da bezpotrebno kacenje nije potrebno.
Uzivaj batice bitno ja sam bio HC dok ti sanjas jos taj san mene boli dupe iskreno pravo da ti kazem ne zivim ja od igrice kao ti.Kad si ti bio HC ?, možda u organizacijama si bio HC a i šuška se da si i tamo petljao prstiće.
pa sto krades ako ne zivis od igrice ?Uzivaj batice bitno ja sam bio HC dok ti sanjas jos taj san mene boli dupe iskreno pravo da ti kazem ne zivim ja od igrice kao ti.
samo ne znam na koje je evente lik isaoTo ti nije kradja iz skladista prijatelju,uzimao je oruzje i municiju za evente + u premalim kolicinama,+ uzet solarni panel koji je trebao da postavi,tako da nema nikakve sumnje
zato sto me boli kurac i ne zapinajvim se za 100k u igricu i mogu tata da ti budem NELOSONA NIKO NE MOZE DA SRUSI smesan si sa svoje zalbe iskreno.pa sto krades ako ne zivis od igrice ?
ti ne znas sta pricaspusti ga vidis da su prosli su 48 sata nema pravo za validan skrin od 48 sati dzabe kaci pusti ga admini su tu da odluce ipak njegov propust sto nije napravio validan skrin na vreme
JBG NE SAM JA KRIV STO ZNAM PRAVILA BURAZti ne znas sta pricas
pa sta ne znas n akoje je isaosamo ne znam na koje je evente lik isao
kako si ti glup lik tad familija nije imala nefpa sta ne znas n akoje je isao
vi kao cela fam ne vodite ljude na evente
ne budi glup