Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
26865
Players nickname
Brian James
Suspect ID
43399
Date of violation
Jan 29, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gLdZaxf4_UU

nelsonanjaci

Player
Player
nek pokaze doticni gospodin dali sam nekoliko dana sto je on bio na bahame izasao sa twinka iz familije posle toga ili sam bio kikan da ne bude da sam namerno krao kao sto kaze gospodin zato sto ocigledno osven foruma nije cuo za drugo mislim sramota je da se kau ljudi sa familije i ako ste odlucili da kacite svoje ljude zasto uopste ste uzimali familiju da vodite?
?

nelsonanjaci

Player
Player
Druga stvarno da ne bi dolazilo do kradje stvari iz vozila kao sto su oruzja baterije metkovi zna se zato postoji premisije i koji rank koju funkciju ima a svi znamo da je najpametnije HC sme da izvadi metkove za ljudi da se ide na event a ja sam bio HC tako da bezpotrebno kacenje nije potrebno.(y)

Brian Loaded

Player
Player
Druga stvarno da ne bi dolazilo do kradje stvari iz vozila kao sto su oruzja baterije metkovi zna se zato postoji premisije i koji rank koju funkciju ima a svi znamo da je najpametnije HC sme da izvadi metkove za ljudi da se ide na event a ja sam bio HC tako da bezpotrebno kacenje nije potrebno.(y)
Kad si ti bio HC ?, možda u organizacijama si bio HC a i šuška se da si i tamo petljao prstiće.

Pap1c

Player
Player
Bate ne kontam ako imas dokaze da nije isao na event posalji a ne uzeo 200 metkova za ar 5 6 puta u danu ma to je kradja daj ne kenjaj

nelsonanjaci

Player
Player
pusti ga vidis da su prosli su 48 sata nema pravo za validan skrin od 48 sati dzabe kaci pusti ga admini su tu da odluce ipak njegov propust sto nije napravio validan skrin na vreme

Status
Not open for further replies.
Top Bottom