Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54568
Players nickname
Marko Mali
Suspect ID
42673
Date of violation
Jan 30, 2024
Time of violation
19:30
Proofs
https://youtu.be/pKBjuoJy7gQ

Marko Mali

Player
Player
Covek ide za mnom po brdima sa sportskim autom, hoce da me hapsi jer nemam lekarsko uverenje ( isteklo mi je, po skripti moram da imam kako bih dobio dozvolu za oruzje), vezuje me a da se nisam okrenuo, trazi od mene da podignem ruke i pretrazuje mene i gepek a nemam dosije, i ono najbitnije, koristi vozilo od familije. Vidi se sve na ova dva snimka.

evo i nastavka za koriscenje auta iz fama
Stavio sam samo PG u naslov jer nisam znao kako se zovu pravila koja je prekrsio, iz tog razloga molim administratora da obrati paznju na sva pravila koja je prekrsio i da ga kazni na osnovu toga. Hvala unapred.

Last edited:

Urke Crow

Player
Player
Zelim da vratis ceo snimak u nazad da vidimo koliko si ti gresaka na pravio samo pogotovo kada si krenuo da se okreces sa bothy-em sto je nerealno posle toga si zvao nekog admina koj je prekrsio pravo RearRp zato sto je prekinuo situaciju hapsenja gde si imao prekomereno dozvoljene municije.tako da msm da niko od nas nije ispostovao kako treba situaciju.

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Nakon pregleda dokaza,odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu

ID 54568 dobit ce kaznu za PG (skakanje sa vozilom po offroad putu + davanja dozvola sa podignutim rukama)
ID 42673 dobit ce kaznu za Fail Rp (bez bilo kakvog razloga zaustavljate osobu + bez prethodnog upozorenja da se zaustavi)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom