Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Stefan Limeni

Veteran
Leader of unofficial org
Informacije
1. Vaše ime IRL:Stefan
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame:
Vikendom 12:00 do 4:00 Radnim danom 15:00 do 10:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
Radnim danom 4h+ Vikendom 8h+
6. Vaš Discord:stefanlimeni16
7. Vaše ingame ime:Stefan Limeni
8. Vaš ID:32074
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Prijavljujem se za asistenta

Dodatne informacije

1.Zašto želite postati admin :Zeleo bih postati asistent kako bih poboljsao vreme odgovaranja na tikete kada je nekom to potrebno.Aktivan sam i zeleo bih to dokazati time kako se najiskrenije nadam da cu se pridruziti timu administracije ovog servera.Volim da pomazem igracima i imam dosta iskustva na samom serveru.Mislim da bih bio pravi kandidat za ovu poziciju i zeleo bih da sto jasnije objasnim igracima oko cega im treba pomoc.

2. Koje su vaše prednosti:Aktivan sam u kasnim satima gde ima veoma malo asistenata tako da bih poboljsao vreme odgovaranja tiketa kada je to najpotrebnije,Smiren sam i udubim se u pitanje koje je igrac postavio kako bih mu najjasnije objasnio odgovor.

3. Koje su vaše najveće slabosti:Ne verujem da imam.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i
postati admin
: Prijavljujem se za asistenta

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) : Prijavljujem se za asistenta

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku: Ne
Hvala na pregledanju ugodan dan!

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Odbijeno.

Trenutno ne trazimo kandidate za poziciju asistenta administracije, mozete se prijaviti za administratora.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom