1. Vaše ime u RL: Zivojin
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord:Zile#ziile.
6. Vaše Ingame ime: Zile Yip
7. Vaš ID:17704
Dodatne Informacije
1. Hteo bih da poboljsam rp, da ne bude svadja i prepirke na serveru. Zelim da probam da budem sto bolji admin i da pomazem igracima. RP zivot me je malo smorio zato sto sam bio u svakoj drzavnoj i kriminalnoj organizaciji pa bih sada volio da budem admin i da mojim prisustvom pomognem administraciji i da dam sve od sebe. Volim ovu igricu i ovaj RP server i sada kada imam iskustva u svakoj organizaciji probao bih da budem i admin.
2. Moje prednosti su zato sto mogu biti aktivan mnogo vremena i da budem uvjek tu u trenutcima kada sam potreban. Nisam toxic uvjek bih bio tu za svakog igraca da pomognem. Strpljiv sam i mnogo razuman i uvjek zelim da bude pravedno. Takodje imam i iskustvo kao administrator na serveru
3. Moja najveca slabost jeste ta da ne volim ne pravdu
4. Spreman sam da ostavim RP zivot i da predjem u admine
5. Da spreman sam da prodam biznis kako bih postao admin
HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIMA
Sve vas volim
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord:Zile#ziile.
6. Vaše Ingame ime: Zile Yip
7. Vaš ID:17704
Dodatne Informacije
1. Hteo bih da poboljsam rp, da ne bude svadja i prepirke na serveru. Zelim da probam da budem sto bolji admin i da pomazem igracima. RP zivot me je malo smorio zato sto sam bio u svakoj drzavnoj i kriminalnoj organizaciji pa bih sada volio da budem admin i da mojim prisustvom pomognem administraciji i da dam sve od sebe. Volim ovu igricu i ovaj RP server i sada kada imam iskustva u svakoj organizaciji probao bih da budem i admin.
2. Moje prednosti su zato sto mogu biti aktivan mnogo vremena i da budem uvjek tu u trenutcima kada sam potreban. Nisam toxic uvjek bih bio tu za svakog igraca da pomognem. Strpljiv sam i mnogo razuman i uvjek zelim da bude pravedno. Takodje imam i iskustvo kao administrator na serveru
3. Moja najveca slabost jeste ta da ne volim ne pravdu
4. Spreman sam da ostavim RP zivot i da predjem u admine
5. Da spreman sam da prodam biznis kako bih postao admin
HVALA NA CITANJU I SRECNO SVIMA
Sve vas volim