By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!radi ga hitboxAlcatraz dovodi citere u fam sanatorijum i wagner bl za neformalnu ali tu je alcatraz
Resite ovog momka sto pre kvari evente
Off topp da se najstrozije kazni
ma brt npcevi Konte Tintoreto Azumi Dzehenem resavajte ovo ne dovodite citove u fam niste mi jasniradi ga hitbox
Veliki pozdrav za propale pucace kao sto su carlos bartonowel i ekipa, zakon jaceg ALFA MENTALITET <3Alcatraz dovodi citere u fam sanatorijum i wagner bl za neformalnu ali tu je alcatraz
Resite ovog momka sto pre kvari evente
Off topp da se najstrozije kazni
Jebo te taj ja ti lepo kazem izbaci citere iz famaVeliki pozdrav za propale pucace kao sto su carlos bartonowel i ekipa, zakon jaceg ALFA MENTALITET <3
ko gubi ima pravo da se ljuti, alina nije kod nas u femu sve najlepse, klasicna namestaljka..Jebo te taj ja ti lepo kazem izbaci citere iz fama
Ja ne znam kakve veze ovdje imam u zalbi. Puna ti usta mene opet Azumi.Veliki pozdrav za propale pucace kao sto su carlos bartonowel i ekipa, zakon jaceg ALFA MENTALITET <3
Tisina nebitalac, ustani iz krevetaJa ne znam kakve veze ovdje imam u zalbi. Puna ti usta mene opet Azumi.