Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
xxxx
Administrators nickname
xxxx
Date
Feb 2, 2024
Time
19:18
Proofs
https://youtu.be/jhFDyDgMVUI

Jovan Tepic

Player
Player
Dobar dan, ja sam Jovan Tepicc i banovan sam 27.08.2023. za GP 1.1, da vam sada objasnim zasto zelim unban i da ja ustvari nisam kriv, ja nisam igrao 4-5 meseci grand rp do dana kada mi moj drug nije rekao da je uzeo vagose i pozvao me da mu se pridruzim rekao sam mu da cim dodjem kuci da cu ga zvati i da cu uci na grand rp, ali kada sam pokusao da udjem pisalo mi je da sam banovan za GP 1.1(deljenje main acc-a) nista mi nije bilo jasno ni njemu ni meni pitao sam ga sta je GP 1.1 on mi je rekao da je to permaban koji se dobija tako sto delis acc, meni tada nije bilo jasno jer ja nikome nisam delio acc nikome nisam pokazivao lozinku, padalo mi je svasta na pamet da me je neko hakovao nzm sta sve ne, ali onda sam se setio da sam jednim slucajom slucajno sharovao screean dok sam proveravao da li sam lepo ukucao lozinku. Ne znam kako ja toliko glupa nisam skontao da delim ekran, posle valjda par nedelja ja sam prestao da igram grand rp i otisao na fivem. Kada sam se setio toga tu sam vec sumljao da mi je neki drug uzeo main acc i koristio ga sto mi je drug potvrdio koji je tada bio u callu rekao mi je kada su banovali tog mog druga on je otisao na moj acc i koristio ga bez moje dozvole nisam verovao da bi mi on to uradio pogotovo on. Sad bi voleo da vas zamolim da mi molim vas vratite main acc jer mi se jako igra grand tamo imam mnogo drugara iz rl zivota koji zele da igraju samnom kao i ja sa njima molim vas do neba da mi unbanate main acc mnogo bi mi znacilo jer verujte mi ja svaki put kad napravim nesto i ispastam od toga pomirim se sa time je sam ja taj koji je kriv, ali priznajem da sam glup i nepromisljen i da sam ja delimicno kriv zato sto nisam razmisljao da delim ekran gospodine Mujo Simba ili bilo koji drugi Admine koji cita ovu zalbu molim Vas do neba da me unbanate niste svesni koliko zelim da igram i da se zezam sa mojim drugarima.

Hvala Vam na citanju ove zalbe.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom