Kao ste se vidi iz prilozenog,igrac konstantno krsi pravila. Ovo su sve zalbe na forumu,gde je on bio kaznjavan. Takodje zelim da admini provere sve njegove kazne koje je dobio a nisu preko foruma. Mislim da ovaj igrac ne zasluzuje da igra na ovom serveru,pored toga sto konstantno krsi pravila,stalno pokusava da nabija warn/disband drzavnim organizacijama bez ikakvog razloga. I samim tim upropastava ljudima volju da postanu lideri organizacija!
Rejected - P.D. 4.6. | NG
Sve se vidi u POV-u. Prije sam pitao admina (Mimi Verstappen) da li su oni prekrsili to pravilo, te je on rekao da su prekrsili to pravilo. Nisu dosli do kucice 15 minuta.
gta5grand.com
Approved - RP2WIN, GP 6.4, CL, FearRP | 37746, 37948
Prvi snimak : Drugi snimak : Na snimku doticni igraci rade RP2WIN klasican jer govore da nemaju legitimacije kod sebe a moraju da imaju + govore da je decko ko je roban od strane njih psihicki poremecen. GP 6.4 jer poseduju oruzje GOV-a. CL u drugom snimku gde ih nalazimo tacnije lociramo...
gta5grand.com
Approved - BA | 37948, 46543, 48912
Likovi se oživljavaju pomocu CL, sve se vidi na pov-u.
gta5grand.com
Approved - PG,FearRP I ID 39764,37948
Sve u pov-u normalno uzivamo u rp sve dok nije dosao lspd u nas posjed i uznemirio nas te me je vezao dok sam hodao i od napred tako da bilo nas je vise a oni 2 su dosli da hapse po kojoj logici?
gta5grand.com