Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34746
Players nickname
Iliyas_Giordano
Administrators nickname
Marin_Solo
Date
Feb 2, 2024
Time
22:05
Proofs
Nemam proff

Djontra

Player
Player
Dobro veče,

Došao sam sad s posla, tako da nisam stigao da stavim pov, inače ga nemam i nikad ne snimam pov tako da se izvinjavam , objasnicu vam ukratko da nisam imao čit i da je to sve bio bug,ali ga nisam ga iskorišćavao i izašao sam posle 1 min kako su me našli u žbunu.

Pre nego sto sam ušao u informal čudio sam se kako ne mogu da pucam i da koristim pušku ali je na kraju ispalo da ni mene nisu mogli da pucaju. Ostali fem memberi su mi gledali Share screen na discordu dok sam bio i čudio se i svi su rekli da izadjem da ne bude iskorišćavanje buga.

Došao sam u fem i niko nije mogao da me ubije niti da mi nanese štetu a ni ja nisam mogao da koristim ni jedno oružje tako da sam shvatio da to nije od uskakanja u bazen već neki server bug. To mi se desilo prvi put i ja inače idem slabo da te informale al aj kad ispoštujem to mi 5ti informal recimo.

Čisto da se ogradim da nije nikakva žalba na administratora.

Želeo bih da mi pregledate kompjuter ili šta god već treba da utvrdimo da tu nije bilo Cheat-a nego čist bug.

Srdačan pozdrav
Iliyas Giordano

Status
Not open for further replies.
Top Bottom