By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1.4? ne vjerujem da bi te za 1.4 banovali zbog promjene rutera s obzirom da za 1.4 moraš imati 3+ naloga, a ako je 1.4 onda imaš, te ne možeš prevariti administraciju, jedino u slućaju da imaš kupljenu matičnu ili procesor od strane nekog tko ej igro na GRP-u i/ili si povezan na njihov internet onda da, ali ovako ne.Dobio sam ban za 1.1
Nedavno sam promenio ruter zbog loseg interneta, pa mi se verovatno promenila ip adresa. Ako je od toga zatrazio bih unban.
Izvinjavam se ali gde ti vidis ovde 1.4?1.4? ne vjerujem da bi te za 1.4 banovali zbog promjene rutera s obzirom da za 1.4 moraš imati 3+ naloga, a ako je 1.4 onda imaš, te ne možeš prevariti administraciju, jedino u slućaju da imaš kupljenu matičnu ili procesor od strane nekog tko ej igro na GRP-u i/ili si povezan na njihov internet onda da, ali ovako ne.
mozda 1.4 igrao sam na drugi pc1.4? ne vjerujem da bi te za 1.4 banovali zbog promjene rutera s obzirom da za 1.4 moraš imati 3+ naloga, a ako je 1.4 onda imaš, te ne možeš prevariti administraciju, jedino u slućaju da imaš kupljenu matičnu ili procesor od strane nekog tko ej igro na GRP-u i/ili si povezan na njihov internet onda da, ali ovako ne.
1.1 ako si preko svog ACC-a igro, ali 1.4 ne verujem jer je ili 1.1 ili niosi nsita krivo uradio osim ako te neko okacio da igras preko treceg acc-a preko drugog PC-amozda 1.4 igrao sam na drugi pc
ja sam brate ruter promenio a igrao sam i na drugi pc kod prijatelja, sad ne zam o cemu se radi1.1 ako si preko svog ACC-a igro, ali 1.4 ne verujem jer je ili 1.1 ili niosi nsita krivo uradio osim ako te neko okacio da igras preko treceg acc-a preko drugog PC-a