Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
8691
Players nickname
Senty Reyli
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Jan 10, 2023
Time
00:00
Proofs
https://ibb.co/2PGBGLx

DadoHaze

Player
Player
Dobio sam ban za 1.1
Nedavno sam promenio ruter zbog loseg interneta, pa mi se verovatno promenila ip adresa. Ako je od toga zatrazio bih unban.

KristinaaSinner

Player
Player
Dobio sam ban za 1.1
Nedavno sam promenio ruter zbog loseg interneta, pa mi se verovatno promenila ip adresa. Ako je od toga zatrazio bih unban.
1.4? ne vjerujem da bi te za 1.4 banovali zbog promjene rutera s obzirom da za 1.4 moraš imati 3+ naloga, a ako je 1.4 onda imaš, te ne možeš prevariti administraciju, jedino u slućaju da imaš kupljenu matičnu ili procesor od strane nekog tko ej igro na GRP-u i/ili si povezan na njihov internet onda da, ali ovako ne.

DadoHaze

Player
Player
1.4? ne vjerujem da bi te za 1.4 banovali zbog promjene rutera s obzirom da za 1.4 moraš imati 3+ naloga, a ako je 1.4 onda imaš, te ne možeš prevariti administraciju, jedino u slućaju da imaš kupljenu matičnu ili procesor od strane nekog tko ej igro na GRP-u i/ili si povezan na njihov internet onda da, ali ovako ne.
Izvinjavam se ali gde ti vidis ovde 1.4?

DadoHaze

Player
Player
mozda 1.4 igrao sam na drugi pc

DadoHaze

Player
Player
1.1 ako si preko svog ACC-a igro, ali 1.4 ne verujem jer je ili 1.1 ili niosi nsita krivo uradio osim ako te neko okacio da igras preko treceg acc-a preko drugog PC-a
ja sam brate ruter promenio a igrao sam i na drugi pc kod prijatelja, sad ne zam o cemu se radi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom