Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7721
Players nickname
Anco Batina
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Feb 3, 2024
Time
16:27
Proofs
//

MaliSir

Player
Player
Zdravo danas u toku dana preciznije pre 20 minuta se u club chatu pojavio jedan covek koje je krenuo da prica nemacki automatcki su i drugi ljudi krenuli da pricaju
sa njim bas dosta njih oko 20 ljudi je konstanto spamalo nemacki u chatu medjutim taj lik koji je zapoceo sve to je ocigledo srbin i nije znao lepo da pise i pisao je neke gluposti te sam ja napisao "What is bro yapping about" to je meme sa tiktoka i engleska uzrecica kada neko pise nesto sto nema smisla i to je to samo sam to napisao i od svih 20 ljudi Admin Michael je mutirao mene i tog lika koji je sve to zapoceo, razumeo bih da sam i ja isto pisao na nemackom ili da sam konstntno samo pisao na engleskom ali ja sam napisao samo malu englesku uzrecicu koja je meme na tiktoku i dobio sam mute da li to znaci da takodje i ovi ljudi treba da dobiju mute sa obzirom da ovo sto pisu je na engleskom? NAPOMENA: Ima vise slika samo idite dole

Status
Not open for further replies.
Top Bottom