Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30242 i 51008
Players nickname
Ja
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 1, 2024
Time
16:30
Proofs
///

Nekitamojebac

Player
Player
Zdravo biću kratak, naime dobio sam ban za 1.4 (thinking), ja nisam imao više od jednog računa moji računi su (30242 Dušan Webby i 51008 Kiril MikhaiIov), međutim moj brat je isto igrao na ovom projektu, on je kršio pravilo 1.4 i dobio je ban za isto nakon što je izgubio sve kuće je prestao da igra duže vreme kada sam ja počeo da igram napravio sam main i onda malo pre nove godine Twink, ja i on smo koristili isti forum nalog i nismo znali da je to prekršaj, molim vas da mi unbanate moj nalog, njegove ostavite sam je kršio pravila.

Nekitamojebac

Player
Player
Zdravo biću kratak, naime dobio sam ban za 1.4 (thinking), ja nisam imao više od jednog računa moji računi su (30242 Dušan Webby i 51008 Kiril MikhaiIov), međutim moj brat je isto igrao na ovom projektu, on je kršio pravilo 1.4 i dobio je ban za isto nakon što je izgubio sve kuće je prestao da igra duže vreme kada sam ja počeo da igram napravio sam main i onda malo pre nove godine Twink, ja i on smo koristili isti forum nalog i nismo znali da je to prekršaj, molim vas da mi unbanate moj nalog, njegove ostavite sam je kršio pravila.
Takodje da dodam da imam pov ove sa različitim glasom kao i da BiH možda mogao privatno da vam pošaljem slike naših pasoša.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom