Postovanje administracijo, dobio sam ban za generalno pravilo 1.1 tacno tako to pravilo i jesam prekrsio i prihvatam svu svoju krivicu .
Vec dosta sam na ovom projektu i dosta sam ga zavoleo odlican server stvarno imam dosta iskustva i radio sam svugde i bas bi voleo da se to opet nastavi ako ikako mogu da dobijem un ban .Imam dosta prijatelja prijateljica i slicno dobar sam sa svima i ne krsim pravila mnog
bozavam server zbog staffa i dosta toga mi se svidja na serveru i ne bas voleo da zavrsim bnovan jer je ovaj projekat je odlican za rp! Zelim jos jednom da se izvinim vama i vasem administrativnom timu i samo zelim da kazem se to vise nece desavati .Zelim da opet rp-am sa mojim najjboljim prijateljima i zajedno da se zabavljamo i uzivamo na ovom grand rp projektu hvala na razumevanju hvla svima unapred to je to pozdrav !
Hvala na izdvojenom vremenu
Kvizi Yoshima
Vec dosta sam na ovom projektu i dosta sam ga zavoleo odlican server stvarno imam dosta iskustva i radio sam svugde i bas bi voleo da se to opet nastavi ako ikako mogu da dobijem un ban .Imam dosta prijatelja prijateljica i slicno dobar sam sa svima i ne krsim pravila mnog
Hvala na izdvojenom vremenu
Kvizi Yoshima