Informacije
1. Vaše ime IRL: Amir
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00) Skoro svaki dan od 14:00 ili 13:00 do 2:00 negde
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 10-13 sati.
6. Vaš Discord: criddy_
7. Vaše ingame ime: Amir Smokey
8. Vaš ID:18865
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postat admin da pomazem igracima posebno novih sta tek ulaze na server i sta ne znaju kako sve ide.
2. Koje su vaše prednosti? Aktivan Sam igram Grand proekat skoro 4 godine pa sam iskusan sa pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti? pa neznam po nekad mogu se iznervirat.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne skola mi svaki put od 7:00 do 12:00 pa top mije mogu igrat vise.
1. Vaše ime IRL: Amir
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00) Skoro svaki dan od 14:00 ili 13:00 do 2:00 negde
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): od 10-13 sati.
6. Vaš Discord: criddy_
7. Vaše ingame ime: Amir Smokey
8. Vaš ID:18865
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zelim postat admin da pomazem igracima posebno novih sta tek ulaze na server i sta ne znaju kako sve ide.
2. Koje su vaše prednosti? Aktivan Sam igram Grand proekat skoro 4 godine pa sam iskusan sa pravila.
3. Koje su vaše najveće slabosti? pa neznam po nekad mogu se iznervirat.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne skola mi svaki put od 7:00 do 12:00 pa top mije mogu igrat vise.