Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15102
Players nickname
Djura Venom
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 3, 2022
Time of violation
13:06
Proofs
https://youtu.be/RqY8Su4T-Ik

Djurke1337

Player
Player
Nisam krenuo da snimam na vreme.Prvo nama dvojici, cetvorica govore da zaustavimo auto.Na moje pitanje kako to, jedan odgovara tako sto smo pametni to se vidi na snimku.Posle me pretrazuju kradu gotovinu niko nista ne prica.Niti se cuje da bilo ko govori id-ju 5034 da se ne cuje.

Stefan Yeager

🥷🏿
Player
pussy
Nisam krenuo da snimam na vreme.Prvo nama dvojici, cetvorica govore da zaustavimo auto.Na moje pitanje kako to, jedan odgovara tako sto smo pametni to se vidi na snimku.Posle me pretrazuju kradu gotovinu niko nista ne prica.Niti se cuje da bilo ko govori id-ju 5034 da se ne cuje.

Nikčee

Player
Player
On je pricao samo sto ga ti nisi cuo u svojoj glavi. To ti je bug.

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Imam pov da sam sve govorio nego je bio voice bug

Last edited:

Tim_

Player
Takodje nije objavljen pov o celoj situaciji nego od trenutkak ad si bio mrtav ja nisam mogao znati iz daljine da je vas 2 u autu, po mom misljenju admin bi trebak da zahteva pov o celoj situaciji kao sto uvek radi

Tim_

Player

pov da sam govorio sve komande

Djurke1337

Player
Player
Rekao sam da nemam pov od pre,u trenutku kad sam pao sam krenuo da snimam zbog toga i zato sam vas pitao odma kako to trazite da zaustavimo auto.Stavi onda ti pov od cele situacije, kako govorite da zaustavimo auto kad vec kazes da imas.Za pricanje nema problema jer si dao dokaz

Nidzolaaa

Player
Player
Ne znam zasto je ovo problem? Svi znaju da voice chat posle update-a je zabagovan do bola.

Tim_

Player
Rekao sam da nemam pov od pre,u trenutku kad sam pao sam krenuo da snimam zbog toga i zato sam vas pitao odma kako to trazite da zaustavimo auto.Stavi onda ti pov od cele situacije, kako govorite da zaustavimo auto kad vec kazes da imas.Za pricanje nema problema jer si dao dokaz
druze sta ti ima da meni kazes da postavim pov ti si postavio zalbu bez pova cele situacije ? ako ne snimas celu situaciju nema zasto da kacis zalbe na org ????

Djurke1337

Player
Player
Druze ti prvi si rekao da admin treba da trazi pov cele situacije a ja sam odmah napomenuo da nemam.Zato ti i kazem kad vec imas i kazes da bi trebao okaci ga.Drugo zalbu sam okacio i napisao zbog cega ti si dao dokaz ne vidim razlog da prdis ovako.

Djurke1337

Player
Player
Za pricanje da se zaustavimo sam odmah rekao da nemam snimak, ti si rekao da imas i da bi admin trebao da trazi pov cele situacije, pa stavi ga onda i pusti admina da odluci ko je pogresio.

Tim_

Player
nema sta ja da stavlja pov kad nije red circle event ja sam stavio svoj pov za pricanje ...

Djurke1337

Player
Player
Pa normalno da neces da stavis ne bi ni ja da sam pogresio,zato i kazem ne vidim razlog za prdenje onako.Dao si dokaz za ono sto sam ja postavio, za ono sto si rekao da si ti jedini rekao da se zaustavimo ti imas pov neces da stavis ja nemam jbg i to je to, tako da ne vidim razlog za raspravu sve mozes normalno da kazes

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Druže to što su ti govorili to ti govore jer nemaš šta drugo da govoriš čoveku kog juriš da ubiješ, ti da si stao oni bi tebe svakako ubili i robali jer u suprotnom bi bilo ovo što si ti reportao , Marabunta nije prekršila ništa ovde.

Djurke1337

Player
Player
Pa nije na snimku nista prekrsila.Ali ako vas dvojicu jure cetvorica i govore zaustavite auto, to je opet FailRP.Opet kazem nemam pov te situacije, za drugo je dat dokaz tako da nista.

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Pa nije na snimku nista prekrsila.Ali ako vas dvojicu jure cetvorica i govore zaustavite auto, to je opet FailRP.Opet kazem nemam pov te situacije, za drugo je dat dokaz tako da nista.
Jeste FailRP ako vi izadjete , dignete ruke i oni vas robaju , ali vidis da su vas ubili pa digli to nije nikakva greška samo sa vaše strane što ste ispali da kažeš "glupi".

Tim_

Player
na kraju svega ti se zalis na voice bug za koji sam stavio pov da sam pricao normalno sve komande ?

Tim_

Player
kakav otkaz hahahahhahahaha ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom