Informacije:
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom i praznicima 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader Ballasa jer se meni pokazala kao odlicna crime organizacija na ovom RP serveru
- Zelim biti leader ove crime organizacije jer se zelim oprobati na poziciji lidera crime-a
- Zelim postati leader jer mislim da cu uspesno voditi ovu organizaciju uz svoje ljude u koje maksimalno verujem
- Spreman sam voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve ovog RP projekta i zahteve Curatora
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Svaki dana bi se organizovalo ljudstvo i islo bi se na pljacke prodavnice ili na FZ raidove i na talacke.
- Aktivnost crime-a bi bila duplo veca nego sto je bila do sad, uz mene kao leader-a
- Ballas gang bi bio jedan od najboljih crime organizacija na dogadjajima ( Pomorska, Tajna radnja... )
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Purple Guy
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Ghetto Cleaner
6. Graffiti Painter
5. Dealer
4. Supplier
3. Youngstar
2. Pickpocket
1. Suspended
Hvala na citanju moje prijave. Srecno drugim kandidatima!
1. Vaše ime IRL: Jakov
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 3-4h (vikendom i praznicima 7h i vise)
5. Vaš Discord: jak0v_uros3vic
6. Vaše ingame ime: Jaki Panj
7. Vaš ID: 45040
Dodatne informacije:
1. Lider za: Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
- Zelim biti leader Ballasa jer se meni pokazala kao odlicna crime organizacija na ovom RP serveru
- Zelim biti leader ove crime organizacije jer se zelim oprobati na poziciji lidera crime-a
- Zelim postati leader jer mislim da cu uspesno voditi ovu organizaciju uz svoje ljude u koje maksimalno verujem
- Spreman sam voditi organizaciju i ispuniti sve zahteve ovog RP projekta i zahteve Curatora
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Svaki dana bi se organizovalo ljudstvo i islo bi se na pljacke prodavnice ili na FZ raidove i na talacke.
- Aktivnost crime-a bi bila duplo veca nego sto je bila do sad, uz mene kao leader-a
- Ballas gang bi bio jedan od najboljih crime organizacija na dogadjajima ( Pomorska, Tajna radnja... )
----------RANKOVI----------
13. Leader
12. Co-Leader
11. O.G.
10. Purple Guy
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Ghetto Cleaner
6. Graffiti Painter
5. Dealer
4. Supplier
3. Youngstar
2. Pickpocket
1. Suspended
Hvala na citanju moje prijave. Srecno drugim kandidatima!