1. Vase ime IRL: Marko
2. Vase godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4-5h radnim danima,6-8 sati vikendom
5. Vas discord: Mare#7104
6. Vase ingame ime: Mare Vladimirovic
7. Vas id: 5294
Dodatne informacije
1. Lider za..... Leader za The Ballas Gang
2. Zasto zelite biti Lider ove specificne organizacije? (Navedite tri razloga uz objasnjenja)
1. RAZLOG |Zelim postati Lider ove specificne organizacije pre svega zato sto nikada nisam bio lider u nekoj organizaciji.Smatram da bih trebao da se okusam u necemu novom,posto sam dosad bio u nekim organizacijama i video sam da je jako zanimljivo ali i tesko biti lider.Imam mnogo iskustva,znam dosta ljudi na serveru zato sto igram od pocetka projekta.Bio sam uglavnom u kriminalnim organizacijama nikada u PD,FIB itd.
2. RAZLOG | Kada se server otvorio usao sam i oduvek sam zeleo postati Lider neke organizacije,posto nisam znao ni sta je forum ni kako da se prijavim niti ista nisam se znao prijaviti za lidera.Za forum sam saznao pre jako dugo vremena ali nisam bio u mogucnosti postati lider neke organizacije,niti pisati prijavu.Znam sva pravila i imam turf team i grafiti team.U jako puno situacija sam smiren jer panika nicemu ne sluzi sem pogorsanju situacije.
3. RAZLOG | Zelim da ova organizacija ako ja postanem lider naravno,bude najjaca pored ostalih organizacija i da imamo bar 50% teritorija.Takodje islo bi se na svaki event i radile bi se svakodnevno talacke,napadi na state objeckte i robanje po ghetu.Znam sva pravila grada i jako bih voleo postati lider Ballasa.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji
Postovanje visih cinova ne moze se psovati u organizaciji niti vredjati nekoga.
Kazna: kick iz organizacije
Da bi neko bio primljen u organizaciju mora znati pravila.
Rank up po zasluzi.
U organizaciji se svi trebaju postovati.
U organizaciji svako treba biti smiren ako neko zna sva pravila a nije smiren nego je u panici nece moci da udje u organizaciju,jer smatram da svako ko je takav krsi pravila.
Cela organizacija treba biti slozna kao jedan covek.
Svako ko bude usao u organizaciju mora prihvatiti neki od navedenih obaveza - zadataka:
Robanje u ghetu
Napad na state objeckte
Organizovanje talackih situacija
Grafitiranje
Kada ja ne budem in game imam ljude koji bi vodili organizacju umesto mene.
Rankovi:
1 | Suspend
2 | New gangster
3 | Gangster
4 | Ghetto team
5 | Ghetto team Leader
6 | Grafit team
7 | Grafit team Leader
8 | Ballas gangster
9 | Turfer
10 | Commander
11 | O.G.