Vase ime IRL: Djordje
Vase OOC godine: 15
Prosek online po danu: 2h tokom radne nedelje, vikendima do 6h
Vremenska zona: GMT +1
Vas discord: markokrajina
Vase Ingame ime: Marko Krajina
Vas ID: 42354
1. Leader za Ballas Gang
2. Svoju kriminalnu karijeru sam zapoceo u Ballas- ima. Tad jos nisam znao kako funkcionisu bande, ali zahvaljujuci drugarima, naucio sam mnogo toga. Nakon nekog vremena, moji prijatelji i ja smo odlucili da nase kriminalne karijere nastavimo u Vagosima. Iskustvo koje sam stekao u Ballasima mnogo mi je znacilo u buducnosti. U Vagosima sam napredovao i dosao do pozicije O.G (10). Nakon Ballasa i Vagosa bio sam i u Bloods- ima, ali se tamo nisam dugo zadrzao zbog problema sa familijom. MIislim da imam dovoljno iskustva da vodim bandu. Bandu bi vodila moja ekipa tjst. moji drugari iz bivsih bandi. Bande imaju velike probleme sa aktivnosti clanova, a ja mislim da bih to mogao da sredim.
Savet za poboljsanje Roleplay u Organizaciji:
- Svaki rank bi se dobijao po zaluzi (aktivnosti i poslusnosti)
- Svako vredjanje bi se kaznjavalo
- Limit OOC godina za bandu 13
- Pokisali bi da napravimo savez sa nekom bandom, kako bi povecali uspesnost talacki.
- Grafitti Team bi uziveo vecu uziveo vecu ulogu. Svaki dan mi morali da saraju grafite i da na discordu prijavljuju broj ofrabanih.
- Pokusali bi da povecamo prisustvo na akcijama.
1. Suspend
2. Rat
3. Bandit
4. Private
5. Dealer
6.Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8.Gangster
9. Turfer
10. Captain
11. Boss
12. Deputy
13. Don
Vase OOC godine: 15
Prosek online po danu: 2h tokom radne nedelje, vikendima do 6h
Vremenska zona: GMT +1
Vas discord: markokrajina
Vase Ingame ime: Marko Krajina
Vas ID: 42354
1. Leader za Ballas Gang
2. Svoju kriminalnu karijeru sam zapoceo u Ballas- ima. Tad jos nisam znao kako funkcionisu bande, ali zahvaljujuci drugarima, naucio sam mnogo toga. Nakon nekog vremena, moji prijatelji i ja smo odlucili da nase kriminalne karijere nastavimo u Vagosima. Iskustvo koje sam stekao u Ballasima mnogo mi je znacilo u buducnosti. U Vagosima sam napredovao i dosao do pozicije O.G (10). Nakon Ballasa i Vagosa bio sam i u Bloods- ima, ali se tamo nisam dugo zadrzao zbog problema sa familijom. MIislim da imam dovoljno iskustva da vodim bandu. Bandu bi vodila moja ekipa tjst. moji drugari iz bivsih bandi. Bande imaju velike probleme sa aktivnosti clanova, a ja mislim da bih to mogao da sredim.
Savet za poboljsanje Roleplay u Organizaciji:
- Svaki rank bi se dobijao po zaluzi (aktivnosti i poslusnosti)
- Svako vredjanje bi se kaznjavalo
- Limit OOC godina za bandu 13
- Pokisali bi da napravimo savez sa nekom bandom, kako bi povecali uspesnost talacki.
- Grafitti Team bi uziveo vecu uziveo vecu ulogu. Svaki dan mi morali da saraju grafite i da na discordu prijavljuju broj ofrabanih.
- Pokusali bi da povecamo prisustvo na akcijama.
1. Suspend
2. Rat
3. Bandit
4. Private
5. Dealer
6.Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8.Gangster
9. Turfer
10. Captain
11. Boss
12. Deputy