Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP i Fear RP, MG I 7906 1668 4760

Status
Not open for further replies.
Your ID
412
Players nickname
Kevin Accardian
Suspect ID
7906 1668 4760
Date of violation
Mar 3, 2022
Time of violation
17:16
Proofs
https://youtu.be/spO5p-PzoxU

Joe Ninthstreet

Player
Player
Sve se vidi u POV ne trebam nista govoriti, ID 1668 i 4760 se vidi kako zovu pojacanje jer dolaze jedadn po jedan i na kraju lik kaze da nije mogao doc pre zbog jaila

Last edited:

Evion White

Player
Player
ja nisam niti glas cuo da ste pricali da dizem ruke.. mislio sam da hocete i prijatelja da dizete pa da nas robate zajedno.. trebao si pisat buraz dal te cujem jer znas da server ponekad ima bug sa zvukom

Evion White

Player
Player
Buraz kolko puta si ti mene prijavijo? kako ja vidim sve si promenijo sad..
ko 1. ja ili mi nemamo nista s ovim drugim koji si ti pre toga ubijo.. nego mi smo jednog Jurili koj tamo zivi neznam dal je on vas..
covjek je usao u Garazu i tako da smo mi tamo stanuli i cekali da on izadze.. pa iz jednom ste nas ubili..
i kad ste me podignuli ja vas ili tebe nisam nista cuo !.. ko sto sam rekao da ima Voicebug.. trebao si da mi pises onda ! ja sam mislio da vi dizete oba dvoje nas pa tek tada da komunicirate s name da nas robate.. i ne zaboravite kad ste mog prijatelja podigli bilo vas je samo dvojca tako da vi cisto failate !!!! tako da vas POV moze da propadne ;)

Last edited:

Joe Ninthstreet

Player
Player
Buraz kolko puta si ti mene prijavijo? kako ja vidim sve si promenijo sad..
ko 1. ja ili mi nemamo nista s ovim drugim koji si ti pre toga ubijo.. nego mi smo jednog Jurili koj tamo zivi neznam dal je on vas..
covjek je usao u Garazu i tako da smo mi tamo stanuli i cekali da on izadze.. pa iz jednom ste nas ubili..
i kad ste me podignuli ja vas ili tebe nisam nista cuo !.. ko sto sam rekao da ima Voicebug.. trebao si da mi pises onda ! ja sam mislio da vi dizete oba dvoje nas pa tek tada da komunicirate s name da nas robate.. i ne zaboravite kad ste mog prijatelja podigli bilo vas je samo dvojca tako da vi cisto failate !!!! tako da vas POV moze da propadne ;)
Ja sam tebe reporto za fail rp jer nisi hteo da podigneš ruke, a ovu dvojicu za mg jer su zvali pojačanje pored oduzete komunikacije i 3 puške na glavi

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (11837) dobit će kaznu za FearRP
  • ID (1668) dobit će kaznu za MG
  • ID (412) dobit će kaznu za MG
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom