Sve se vidi u POV ne trebam nista govoriti, ID 1668 i 4760 se vidi kako zovu pojacanje jer dolaze jedadn po jedan i na kraju lik kaze da nije mogao doc pre zbog jaila
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gotovo, popravljeno.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Imate 8 sati
- Stavite POV od početka događaja.
Ja sam tebe reporto za fail rp jer nisi hteo da podigneš ruke, a ovu dvojicu za mg jer su zvali pojačanje pored oduzete komunikacije i 3 puške na glaviBuraz kolko puta si ti mene prijavijo? kako ja vidim sve si promenijo sad..
ko 1. ja ili mi nemamo nista s ovim drugim koji si ti pre toga ubijo.. nego mi smo jednog Jurili koj tamo zivi neznam dal je on vas..
covjek je usao u Garazu i tako da smo mi tamo stanuli i cekali da on izadze.. pa iz jednom ste nas ubili..
i kad ste me podignuli ja vas ili tebe nisam nista cuo !.. ko sto sam rekao da ima Voicebug.. trebao si da mi pises onda ! ja sam mislio da vi dizete oba dvoje nas pa tek tada da komunicirate s name da nas robate.. i ne zaboravite kad ste mog prijatelja podigli bilo vas je samo dvojca tako da vi cisto failate !!!! tako da vas POV moze da propadne