Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Rust Cashh

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Luka
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GTM + 1
4. Prosječna aktivnost na dan 6/8h
5. Vaš Diskord Rust#4264
6. Vaše Ingame ime Rust Cashh
7. Vaš ID 23121

Dodatne Informacije
1. Lider za... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Na ovom serveru sam jako dugo i prilično dobro poznajem pravila. Nemam problema da naučim one koji nisu bili u ovom gradu toliko dugo kao ja i da se pobrinem da nauče šta im je potrebno da bi uspeli. Potpuno sam svestan posvećenosti koja je potrebna da postanete lider i siguran sam da mogu da predam svoju posvećenost ovom serveru i ljudima na njemu. Takođe sam svestan da bih, ako bih postao šerif, u osnovi izgradio organizaciju od temelja, tako da sam razmišljao i već imam planove da to uradim. Pokrenuću svoju organizaciju brzo i efikasno.

Što se tiče zahteva, verujem da ispunjavam kriterijume. Bio sam i u SAHP-u i u FIB-u i postigao sam rang visoke komande u oba. Verujem da je organizacija zaista u najboljem izdanju samo kada svaka osoba daje 100% Verujem da je jedina razlika između vrhovne komande i zamenika iskustvo i ako niži čin ima sjajnu ideju onda nije važno koji čin su. Takođe čvrsto verujem da organizacija mora da bude kao porodica, da bi bila najbolja. Što su ljudi u organizaciji bliži, lakše je raditi zajedno.

Već imam planove da radim sa FIB-om i LSPD-om kako bih napravio ne samo zabavno rp iskustvo, već i saradnju i druženje između tri organizacije. Naučio sam od 5 različitih šerifa da su svi uradili neverovatan posao i želim da iskoristim znanje koje sam stekao od njih da pomognem.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Da bi se poboljšao RP za sve, prvo počinje sa treningom. Jednom kada svi budu pravilno obučeni i budu znali šta rade, to će olakšati stvari celoj organizaciji. Tada ću primeniti režim „službenika nedelje“ koji nudi bonuse onima koji najviše prodaju osiguranja/prodaje registarskih tablica, onima koji hapse najviše ljudi i onima koji najsjajnije sijaju. Takođe će postojati određeni raspored onoga što ljudi treba da urade da bi se popeli na lestvici i dobili više rangove. Jednom kada se pokaže format i ljudi znaju šta moraju da postignu, penjanje u rangu biće razumljivije nego ikada.

Mimi Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda aplikacije, odlučio sam ODBITI ovu aplikaciju.

• Ne primamo kandidate sa takvim specifikacijama.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom