Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Paradajz

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 15 punim 16
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu : 3+ Minimum, samo srjedom manje posto sam u skoli od 07:50 do 18:00
5. Vaš Discord : spujdo
6. Vaše ingame ime: Natalija Angell

7. Vaš ID : 42010

Dodatne informacije
1. Lider za SAHP

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Vjerujem u vodstvo tako što ću biti primjer svima okolo. Policajci uvijek obraćaju pozornost na svoje vodstvo i uzimaju primjer od njih. Svojom predanošću, pozitivnošću i marljivim radom volio bih nadahnuti druge službenike unutar organizacije da pokažu najbolje što mogu i da ostanu motivirani u svakom trenutku, znajući da imaju vođu koji je tu da ih podrži u svakom trenutku.

-SAHP je bila moja prva organizacija za provođenje zakona kada sam se pridružio gradu 2021. i tijekom ovih godina imao sam puno vremena naučiti kako organizacija funkcionira, počevši od najnižih činova do vodstvo. Bio sam zamjenik šerifa tijekom mandata Rebeke McLong, a bio sam i administrator, što mi je pomoglo da steknem više iskustva i znanja ne samo o organizaciji nego io pravilima. Od vitalne je važnosti poznavati pravila kao vođa kako bi ispravno obrazovali službenike i izbjegli štrajkove organizacije.

-Nisam od onih koji sjede prekriženih ruku. Biti vođa znači preuzeti inicijativu, pomicati ideje naprijed i osigurati da ciljevi nisu samo postavljeni, već i uspješni. Kao šerif, volio bih sudjelovati u raznim aktivnostima koje izvode policajci kako bih im pokazao da šerif može izaći, patrolirati ulicama, izdavati kazne, zaustavljati promet i ponašati se kao normalan policajac. To će omogućiti drugima da nauče više od mene i osjećaju se sigurnije kada idu u patrole.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Programi obuke: U prošlosti je postojala namjenska uloga pod nazivom "FTO - Časnik za obuku na terenu" koja je bila odgovorna za obuku časnika i osiguravanje da su svjesni onoga što ih čeka kada napuste stožer. Volio bih vratiti ovu ulogu i osigurati da svaki časnik dobije obuku 1:1 na terenu s FTO-om, tako da ih obučava iskusni časnik na licu mjesta umjesto da gledaju videozapise i sami shvaćaju stvari čineći puno pogrešaka to se moglo izbjeći.

-Konstruktivne povratne informacije od rukovodstva i vrhovnog zapovjedništva: za časnike je bitno da stalno primaju zahvale za svoj rad, bilo da to bude samo nekoliko ljubaznih riječi ili bonus koji će ih držati motiviranima i osjećati se dobrodošlima. Međutim, istovremeno je važno dati konstruktivnu povratnu informaciju o područjima koja se mogu poboljšati, kako bi službenik znao na čemu treba raditi ne samo za promaknuće, već i za osobni razvoj kao pojedinca i kao časnika. Uspostava poticajnog okruženja u kojem svi mogu rasti i napredovati može promijeniti pravila igre.

-Redoviti sastanci i prijave: volio bih organizirati tjedne sastanke sa časnicima i članovima visokog zapovjedništva kako bismo razgovarali o našim planovima, ciljevima, riješili probleme i primili mišljenja drugih kako bismo bili sigurni da ne samo postavljamo ciljeve, već radimo zajedno i postižemo ih. Sastanci mogu pomoći u razbijanju zida s problemima transparentnosti i učiniti da svi oko sebe osjećaju da ih se čuje i da je njihovo mišljenje važno.

-Uklanjanje favoriziranja: Ovo je nešto na čemu sam aktivno radio dok sam bio zamjenik šerifa i mogu s ponosom reći da je to postignuto uspostavljanjem odgovarajućih smjernica i procedura povezanih s promaknućima. Ključno je osigurati da se prema svima postupa jednako. Favoriziranje unutar organizacija dovodi do mnogo negativnosti i toksičnosti, što bi svaki vođa volio izbjeći pod svaku cijenu, jer to lomi duh organizacije.

-------------------- Struktura rankova --------------------

1. Susspend 5
2. Suspenzija 4
3.Suspenzija 3
4. Suspenzija 2
5. Suspenzija 1
6. Sheriff na obuci
7. Probni officir
8. Sheriff oficir 1
9. Sheriff oficir 2
10. Sheriff oficir 3
-------------------- Specijalne jedinice --------------------