Informacije
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h, vikendom i vise
5. Vaš Discord: s53f4n
6. Vaše ingame ime: Stefan Goat
7. Vaš ID: 55473
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Prije svega zelio bih da poboljsam RP u ovoj organizaciji.
2. Zelio bih da se oprobam u vodjenju organizacije jer smatram da sam veoma sposoban za to i da dobro poznajem pravila.
3. SAHP je organizacija koju vjerovatno ljudi stavljaju tek iza FIBA ili LSPD po vaznosti i vjerovatno je mnogi podcjenjuju, ja bih se potrudio da se dokazem u ulozi lidera i da pokazem da to nije tako.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Bio bi jako strog lider i imacu neke kriterijume i pravila koja moraju da se postuju da bi organizacija bila sto ozbiljnija i da nebi svako mogao da radi sta hoce. Takodje necu dozvoliti nikakvo vrijedjanje niti omalovazavanje u organizaciji, ko god bude krsio ta pravila ici ce na suspend ili ce dobiti otkaz.
Imao bih isti odnos prema svakom ranku nebitno da li je High Command ili najnizi cin jer sam primjetio da ostali lideri to ne rade tako i smatram da to dosta utice na organizaciju.
Vrsio bih regrutaciju nekoliko puta nedeljno zavisno od toga koliko ljudi ima u organizaciji i primao bih samo ljude koji imaju minimum 7 godina u gradu jer smatram da je to neki minimum koji svaki igrac moze da ima.
Naravno svako ko je u organizaciji trebace da poznaje osnovna pravila grada kao i pravila potrebna za SAHP.
Takodje uveo bih patrol-logove na discordu radi lakseg pregleda ko je sta uzeo i vratio. Takodje na osnovu tog patrol loga clanovi bi dobijali neke bonuse , u zavisnosti ko je koliko radio radi podsticanja za jos boljim radom.
RANKOVI BI IZGLEDALI OTPRILIKE OVAKO:
1. Suspend
2. Šerif Na Obuci
3. Šerif Regrut
4. Šerif Officer I
5. Šerif Officer II
6. Šerif Officer III
7. Zamjenik Vodje Šerifa Officera
8. Vodja Šerifa Officera
9. Interventna Jedinica
10. Zamjenik Vodje Interventne Jedinice
11. Vodja Inerventne Jedinice
12. Niži Inspektor
13. Inspektor
14. Viši Inspektor
15. Supervizor
16. SWAT Regrut
17. SWAT
18. SWAT Off Road Tim
19. SWAT Snajper Tim
20. SWAT Air Tim
21. Istražno Osoblje
22. Zamjenik Vodje Istražnog Osoblja
23. Vodja Istražnog Osoblja
24. Zamjenik Vodje SWATA
25. Vodja SWATA
26. Komandir Stanice
27. Major
28. Asistent Državnog Šerifa
29. Zamjenik Državnog Šerifa
30. Državni Šerif
Kodovi bi izgledali isto kao u svim drzavnim organizacijama radi lakseg sporazumjevanja.
Kod A - pucanje igrice
10-1: Svi u vrstu kod baraka
10-2: Negativno
10-3: Prekid komunikacije na radio
10-4: Primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava sa dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava
10-20: Vaša lokacija
10-99: Situacija završena
HVALA NA ČITANJU MOJE PRIJAVE I SREĆNO OSTALIMA!!!
1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-8h, vikendom i vise
5. Vaš Discord: s53f4n
6. Vaše ingame ime: Stefan Goat
7. Vaš ID: 55473
Dodatne informacije
1. Lider za..... SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Prije svega zelio bih da poboljsam RP u ovoj organizaciji.
2. Zelio bih da se oprobam u vodjenju organizacije jer smatram da sam veoma sposoban za to i da dobro poznajem pravila.
3. SAHP je organizacija koju vjerovatno ljudi stavljaju tek iza FIBA ili LSPD po vaznosti i vjerovatno je mnogi podcjenjuju, ja bih se potrudio da se dokazem u ulozi lidera i da pokazem da to nije tako.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Bio bi jako strog lider i imacu neke kriterijume i pravila koja moraju da se postuju da bi organizacija bila sto ozbiljnija i da nebi svako mogao da radi sta hoce. Takodje necu dozvoliti nikakvo vrijedjanje niti omalovazavanje u organizaciji, ko god bude krsio ta pravila ici ce na suspend ili ce dobiti otkaz.
Imao bih isti odnos prema svakom ranku nebitno da li je High Command ili najnizi cin jer sam primjetio da ostali lideri to ne rade tako i smatram da to dosta utice na organizaciju.
Vrsio bih regrutaciju nekoliko puta nedeljno zavisno od toga koliko ljudi ima u organizaciji i primao bih samo ljude koji imaju minimum 7 godina u gradu jer smatram da je to neki minimum koji svaki igrac moze da ima.
Naravno svako ko je u organizaciji trebace da poznaje osnovna pravila grada kao i pravila potrebna za SAHP.
Takodje uveo bih patrol-logove na discordu radi lakseg pregleda ko je sta uzeo i vratio. Takodje na osnovu tog patrol loga clanovi bi dobijali neke bonuse , u zavisnosti ko je koliko radio radi podsticanja za jos boljim radom.
RANKOVI BI IZGLEDALI OTPRILIKE OVAKO:
1. Suspend
2. Šerif Na Obuci
3. Šerif Regrut
4. Šerif Officer I
5. Šerif Officer II
6. Šerif Officer III
7. Zamjenik Vodje Šerifa Officera
8. Vodja Šerifa Officera
9. Interventna Jedinica
10. Zamjenik Vodje Interventne Jedinice
11. Vodja Inerventne Jedinice
12. Niži Inspektor
13. Inspektor
14. Viši Inspektor
15. Supervizor
16. SWAT Regrut
17. SWAT
18. SWAT Off Road Tim
19. SWAT Snajper Tim
20. SWAT Air Tim
21. Istražno Osoblje
22. Zamjenik Vodje Istražnog Osoblja
23. Vodja Istražnog Osoblja
24. Zamjenik Vodje SWATA
25. Vodja SWATA
26. Komandir Stanice
27. Major
28. Asistent Državnog Šerifa
29. Zamjenik Državnog Šerifa
30. Državni Šerif
Kodovi bi izgledali isto kao u svim drzavnim organizacijama radi lakseg sporazumjevanja.
Kod A - pucanje igrice
10-1: Svi u vrstu kod baraka
10-2: Negativno
10-3: Prekid komunikacije na radio
10-4: Primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava sa dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava
10-20: Vaša lokacija
10-99: Situacija završena
HVALA NA ČITANJU MOJE PRIJAVE I SREĆNO OSTALIMA!!!