Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MASS RULE BREAK fam The Lost Brathers G.P 6.15 ID 4234 G.P 6.15 ID 17454

Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Mihailo Vasquez
Suspect ID
4234,51490,17454
Date of violation
Feb 6, 2024
Time of violation
00:05
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=VY2ndGzuAsA

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Trazim MASS RULE BREAK na familiju The Lost Brathers

G.P 6.15 i G.P 6.8 ID 4234 me ubija bez brojanja i nastavlja da mi se obraca dok lezim bez svesti
G.P 6.15 G.P 6.8 ID 51490 ubija me i obraca mi se i vredja me dok lezim bez svesti
R.K, G.P 6.8 i G.P 6.15 ID 17454 me ozivljava kako bi me opet ubio...
Cela Familija vrsi RK nad amnom... i ovo se ponavlja vec danima... Ista Familija

Admin trazi od mene pov cele situacije za prosli post... Rejected - G.P 6.15 ID 17454

Znaci ova gospoda konstantno dolaze na nasa vrata i broje nam na nasem posedu bez RP Razloga niti imamo panele niti imaju bilo kakav drugi povod da nam broje... Ovo se ponavlja iz dana u dan i ovo je ubijanje iz osvete zbog nekakvih panela i nemaju nameru da prestanu...

Evo ga sad svezi pov Cele situacije od samoga pocetka koja se ponavlja iz dana u dan. Molim administraciju da pregleda ove dokaze i da poduzme nesto po pitanju ovog konstantnog uznemiravanja

Miljan Radovanovic

Player
Player
jel mozes da shvatiš da ti odbijaju žalbu 3puta i da još pokušavaš
da dobijemo taj ban.A čak i da dobijemo on ce isteći,a tad si teško piše

Last edited:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Pregled u toku

Svaki naredni OffTop bit ce kaznjen !

Aldin Verstappen

Prihvaceno

ID 51940 dobit ce kaznu za Geto Pravilo 1.11
- 1.11 Zabranjeno je prisiljavati ljude da rade animacije iznimke su podizanje ruku ili klečanje (samo za policajce)

ID 4234 dobit ce kaznu za GP 6.15 + MG + GP 6.8
- Bez rp razloga , zahtjeva ( validnog ) i 5s pucate / ubijate .
- Discord se cuje kroz vas mikrofon.
- Amoralna radnja nad mrtvim tjelom ( pljuvanje )

ID 17454 dobit ce kaznu za GP 6.15 + GP 6.8
- Amoralne radnje tokom dizanja osobe !

ID 16536 dobit ce kaznu za GP 6.15

ID 50765 dobit ce kaznu za FearRp
- Dok imate puske oko vas uperene jos ne mozete tek tako da vrjedjate ih tjerate " imate 5s " a 1v4 ste to je FearRp ako se radi a Vi to jeste radili , ako oni krse pravila ne daje za pravo da i vi to radite !

Vrjedjanje dok stojite pored tjela se ne kaznjava za GP 6.8
Vrjedjanje smije biti IC ako predje na OOC to se kaznjava u ovom slucaju niko nije presao na OOC .
Ovo je GP 6.15 ne RK ne bitno koliko puta Vas dignu i ubiju opet je GP 6.15 svakako kazna je ista !

6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom