Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42072
Players nickname
Kiki Hill
Suspect ID
9626
Date of violation
Feb 6, 2024
Time of violation
00:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=akLk1Xw4qC8

Kliker

Player
Player
igracu je brojanu pre manje od 10 minuta da se pomeri od kuce te je ubijen jer nije otisao vratio se nakon smrti nazad te poceo da puca na nas bez brojanja a vraca se pri tome nije proslo punih 15 minuta zahtevam najstroziju kaznu za ovog igraca. Ako je potreban pov gde smo ga ubili ranije nije problem recite okacicu i to na yt pa cu ostaviti link :D

Akillee

Player
Player
igracu je brojanu pre manje od 10 minuta da se pomeri od kuce te je ubijen jer nije otisao vratio se nakon smrti nazad te poceo da puca na nas bez brojanja a I
Imas nedozvoljen reduks (FIB REDUX) menjaj ga

Kliker

Player
Player
Jebiga buraz i od tebe 6.15 i od njega na povu se ne vidi ali sta se vidi najvise je taj FIB REDUX koji je nedozvoljen jer nema efekte smrti droge itc
Molim admine da kazne sva 3 coveka a ovog sto je okacio za 4.1
hahaha redux je dozvoljen proverio sam kod 4-5 admina i svi su rekli da je dozvoljen i ima efekat droge ne lupetaj gluposti dzaba :D

Kliker

Player
Player
okacio si samog sebe i kazes meni tisina xdddddddddd
ja sta god da dobijem ja se pomirim sa tim hahahaha meni nije problem i da lezim 60 dana pre svega igrica je a kao drugo taman malo oduvam glavu od ovakvih ljudi poput tebe i ovog sto sam okacio jer svi zajedno da se skrpite nemate 10 godina sve ukupno :D <3

Kliker

Player
Player
ja sta god da dobijem ja se pomirim sa tim hahahaha meni nije problem i da lezim 60 dana pre svega igrica je a kao drugo taman malo oduvam glavu od ovakvih ljudi poput tebe i ovog sto sam okacio jer svi zajedno da se skrpite nemate 10 godina sve ukupno :D <3
sto se mene tice ja mogu snimiti komplet sve da pusim drogu da se vidi da efekta ima isto tako da se ubijem da se vidi efekat smrti najmanji je problem proverio sam kod admina da li je dozvoljen redux rekli su da jeste

Akillee

Player
Player
Kazes pomiris se sa tim dobio si shutdown od lika i odma ga okacis hahahah nemas veze sa tim sto pricas al ae ko ga jebe nov si igrac necu se prepirem sa maloumnikom

Kliker

Player
Player
Kazes pomiris se sa tim dobio si shutdown od lika i odma ga okacis hahahah nemas veze sa tim sto pricas al ae ko ga jebe nov si igrac necu se prepirem sa maloumnikom
nov igrac? skoro godinu dana sam na serveru hahahaha naravno da cu da ga kacim kad krsi pravila servera idi samo prelistaj forum pogledaj koliko zalbi ima na lika sta ce jadan kad pravila ne zna

• Haha
Reactions: $ky

Akillee

Player
Player
nov igrac? skoro godinu dana sam na serveru hahahaha naravno da cu da ga kacim kad krsi pravila servera idi samo prelistaj forum pogledaj koliko zalbi ima na lika sta ce jadan kad pravila ne zna
za mene si nov igrac brt sta da ti kazem

Raymond Malchiny

Pecamo grgeče u Mirror Park!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID: 9626 dobit će kaznu za G.P 6.15 ( Kad ste izvan GHETTO -a, morate izdati zahtev i odbrojati 5s prenego nekog ustrelite )
  • ID: 42072 dobit će kaznu za G.P 6.15 ( Kad ste izvan GHETTO -a, morate izdati zahtev i odbrojati 5s prenego nekog ustrelite )
  • ID: 45245 dobit će kaznu za G.P 6.15 ( Kad ste izvan GHETTO -a, morate izdati zahtev i odbrojati 5s prenego nekog ustrelite )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom