Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of Marabunta Grande | Cofi Sindicato

Rejected
Status
Not open for further replies.

Cofi Sindicato

Player
Player
1. Vaše ime IRL Filip
2. Vaše godine 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 5-8h
5. Vaš Discord Obama_spirit#5083
6. Vaše ingame ime Cofi Sindicato
7. Vaš ID 33790

Dodatne informacije

1. Lider za
Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Želim da budem vođa za ballase jer znam kako da vodim organizaciju na najbolji način u kojoj mogu da budu uključeni svi koji zaslužuju i ljudi koji mogu da
zarade svoj čin koji mogu da im pokažu.

Ono što ću učiniti je da obezbedim da nema više toksičnosti na radiju ili u ćaskanju jer to nije nešto što ćemo tolerisati jer je važno da se svi naši članovi u organizaciji osećaju bezbedno Kao lider organizacije,

dugo sam želeo da budem jer smatram da je pravo vreme i da vodim svoju organizaciju na način na koji niko drugi jer volim da preuzmem odgovornost. Radiću smešne događaje i zanimljive sa drugom organizacijom. Kako bi zadržali dobar RP nivo,

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savet je da članovi osoblja više primenjuju RolePlai jer će igri dati mnogo više IRL osećaja i možda čak privući više ljudi. Većina ljudi koji su poznavali pravila bi bili prihvaćeni, ali ako je njihov rp standard nizak, ja bih im pomogao da ga poboljšaju jer želim da imam jak rp sa svima u gradu.

Srecno svim drugim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom