Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Djordje Bakmaz

Player
Player
Joined
Jun 20, 2022
Messages
807
Informacije

1. Vaše ime IRL Djordje
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 4+
5. Vaš Discord djordje1000
6. Vaše ingame ime Djordjeee Bakmaz
7. Vaš ID2013

Dodatne informacije

1. Lider za.....
2.1 Liderstvo - vreme provedeno u liderstvu sa godinama mi je pomoglo da imam dovoljno iskustva da budem dostojan lider ljudima sa različitim potrbama u službi gradjana..e

2.2 Autoritet - posle liderstva naravno dolazi autoritet bez kojeg jedan lider ne može.U sposobnosti sam da se nadjem svakom članu Organizacije u svakom trenutku što smatram da je veoma bitno..Shodno tome gradim poštovanje i autoritet gde svako dobija šta zaslužuje te ceni moj rad,liderstvo i autoritet!

2.3 Komunikacija - smatram sebe jako dostupnom i komunikativnom osobom koja da za raspraviti prvenstveno sa svojim članovima o datim situacijama te sa ostalim čelnicima državnih Organizacija.

2.4 Podrška - moj cilj je prvenstveno naučiti poslu nove Sheriff regrute sa kojim će se održavati sastanci i obuke..Naravno da to nije moguće bez moje podrške odnosno moje već oformljene grupe ljudi koja je spremna da mi organizovano pomogne na čelu sa mnom na ovom izazovu!




3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.



3.2 Obuka - od samog početka će se kvalitetno raditi sa novim članovima na prodaji osiguranja,zaplenjivanja vozila do najsloženijih talačkih i ostalih taktičkih operacija.Kroz obuku ćemo se potruditi da dignemo mogućnost i ažurnost Sheriff Stanice viši nivo uz minimalnu stopu kršenja pravila.



3.4 Inspektori - uz dobru komunikaciju inspektori mogu da svoja saznanja o ilegalnim radnjama dele sa pripadnicima istražnih organa FIBa,LSPD.

3.5 ATJ (Antiteroristička Jedinica) - će biti u obavezi da bude dostupna za svaki vid delovanja na poprilično velikoj teritoriji koju poduhvata SAHP za podršku svim dežurnim koji su često izloženi otvorenoj paljbi.Zauzimanje velike uloge na talačkim situacijama je jako bitno od strane ove jedinice kao podrška ostalim Organizacijama što do sada nije bio slučaj.

3.6 Sheriff Spoljašnjih poslova - koji će biti zauzimati veliku ulogu u dogovoru sa ostalim organizacijama o svim dešavanjima u Državi.Ovim potezom planiram da smanjim nejasnoće i nerazumevanje koje je postojalo do sada izmedju Organizacija.


3.7 Punkt - koji će često biti organizovan na teritoriji kojom patroliraju Sheriffi te će biti uključen ATJ Team te inspektori radi pretresa gepeka i prikupljanja dokaza ukoliko postoje.

3.8 Bliska saradnja a ostalim Drzavnim Organizacijama - pomenuta stavka na kojoj će se puno raditi pogotovo sa pripadnicima NG zbog Teritorijalne poduhvaćenosti.

3.9 Radar - od svih aktivnih patrola mora biti postavljena jedna patrola koja će koristiti fiksni radar i uslikavati svako prekoračenje brzine.

4.0 Hijararhija - stavka na kojoj će već od regrutacije biti dato do znanja da veći čin mora da se poštuje te će se zbog očekivanog velikog broja članova komunikacija oko akcija timova odvijati izmedju Šef Sheriffa,ATJ Komadanta i Glavnog Inspektora.



Činovi:

1. Suspend
2. Sheriff Regrut
3. Saobracajni Policajac I
4. Saobracajni Policajac II
5. Saobracajni Policajac III
6. Sheriff Officer I
7. Sheriff Officer II
8. Sheriff Officer III
9. Šef Sheriffa
10.Mladji Inspektor
11.Inspektor
12.Visi Inspektor
13.Glavni Inspektor
14. ATJ Alpha
15.ATJ Beta
16.Komadant ATJ Alpha
17.Komadant ATJ Beta
18.Sheriff Trening Sektora
19. Zamenik Vodje Patrole
20. Vodja Patrole
21.Sheriff Spoljasnjih Poslova
22. Šef Spoljasnjih Poslova
23. Zamenik Komandira Stanice
24.Komandir Stanice
25.
Potporucnik
26. Porucnik
27.Kapetan
28.Major
29.Zamenik Državnog Sheriffa
30. DRŽAVNI SHERIFF
 
Top Bottom