Postovani ja Glen Wilder banan sam (90 dana sad se povecalo na neodredjeno.)prije nklk mjeseci za pravilo 6.3(Praznjenje skladista u svoje svrhe).Kako kazu stari ko visoko leti nisko pada,a i vazda se vrati svome rodu.Zaista se kajem sta sam uradio i zelja mi je da ponovo zaigram na ovom serveru,hocu se vratit u svoju najomiljeniju organizaciju to je LSPD.Da nastavim tamo gdje sam i stao prosli put.Kako kazu vrijeme brzo leti,covijek se nekako uci vazda da stekne nesto novo i tako na ovom serveru nisam zelio dobiti ban ali sta je tu je.Kajem se sta sam radio i necu vise ponoviti isto.Prvi put sam banovan za ovako nesto i ako mozete da ikako prodjete kroz prste i vjerujuci meni da necu uraditi isto ovaj put.Zaista smatram da ovaj server ce dobiti na stvarno aktivnom igracu jer sam provodio uvijek po 7-8 h IG uvijek uz dobro drustvo i aktivne admine koji stvarno rade sjajan posao,koji su vazda tu da stvore zabavu a i tako gledaju desavanje na SRW.Zaista mi je cast ako je moguce da ponovo zaigram ovdje i pristajem na sve uvjete da ponovo zaigram.Ja vas molim ovim putem da odgovorite i da mi dodjelite unban jer zaista imam zelju za ponovnim igranjem i zabavom na ovom vasem projektu.