Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46317
Players nickname
Glen Wilder
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/e24dH9Z

Gazim Odiamo

Player
Player
Postovani ja Glen Wilder banan sam (90 dana sad se povecalo na neodredjeno.)prije nklk mjeseci za pravilo 6.3(Praznjenje skladista u svoje svrhe).Kako kazu stari ko visoko leti nisko pada,a i vazda se vrati svome rodu.Zaista se kajem sta sam uradio i zelja mi je da ponovo zaigram na ovom serveru,hocu se vratit u svoju najomiljeniju organizaciju to je LSPD.Da nastavim tamo gdje sam i stao prosli put.Kako kazu vrijeme brzo leti,covijek se nekako uci vazda da stekne nesto novo i tako na ovom serveru nisam zelio dobiti ban ali sta je tu je.Kajem se sta sam radio i necu vise ponoviti isto.Prvi put sam banovan za ovako nesto i ako mozete da ikako prodjete kroz prste i vjerujuci meni da necu uraditi isto ovaj put.Zaista smatram da ovaj server ce dobiti na stvarno aktivnom igracu jer sam provodio uvijek po 7-8 h IG uvijek uz dobro drustvo i aktivne admine koji stvarno rade sjajan posao,koji su vazda tu da stvore zabavu a i tako gledaju desavanje na SRW.Zaista mi je cast ako je moguce da ponovo zaigram ovdje i pristajem na sve uvjete da ponovo zaigram.Ja vas molim ovim putem da odgovorite i da mi dodjelite unban jer zaista imam zelju za ponovnim igranjem i zabavom na ovom vasem projektu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom