Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 6.15 + FailRP + RP2WIN I 55815 i 39519

Status
Not open for further replies.
Your ID
55592
Players nickname
Milos Brando
Suspect ID
55815
Date of violation
Feb 8, 2024
Time of violation
01:20
Proofs
https://youtu.be/5Bcw1k0FkAA?si=I6EnJKKlFxjlVVNT

Aleksandar Vozdanac

I kada umrem reci ce , GROBAR bio je !!!
Player
E ovako

ID 55815 me ubija 2 puta krseci GP 6.15.U prvoj situaciji krece da mi broj bez jasno izdatog zahteva za brojanje.U drugoj situaciji nakon mog objasnjenja da mora da mi da razlog da za brojanje,on krece da mi broji 5s i na 2s pocinje da me puca,te nakon sto me ubija prilazi mom telu i urla 0 cime jasno signalizra da ga bas briga za pravilo GP 6.15

ID 39519 nakon sto su me ubili bez validnog razloga i izdatog zahteva vezuju mi lisice i pretrazuju me.Prilikom pretrazivanja ID 55815 prica citiram "Navlacim rukavice pretrazujem lice od glave do pete.Nema nista kod sebe" gde nakon toga iako su me pretrazili ID 39519 prica kako sam ja mozda pun oruzija i kako zelim da ubijem nekoga i radi cist RP2WIN

ID 55815 i 39519 takodje krse i pravilo FailRP u sledecim situacijama :

- U zakonu grada pise sledece :

Član 5. Profesionalna etika
5.14. Svaki državni službenik pri izvršavanju svojih dužnosti mora biti pažljiv
prema potrebama stanovnika države.
5.11. Svaki zaposlenik vladine organizacije, pri obavljanju svojih dužnosti, mora dati
prioritet interesima države i društva.

-Dakle on prvo svega ne sme da upotrebljava oruzije protiv nenaouruzanih gradjana.Jedini slucaj gde pripadnik drzavne organizacije sme da koristi vatreno oruzije je situacija kada mu je zivot ugrozen.U ovoj situaciji koliko ja znam po proceduri ukoliko drzavni sluzbenik oseca opasnot protiv nenaoruzanog gradjanina se koristi se pendrek ili tejzer,a ne uperuje se puska u glavu na sred ulice.

- Druga stvar je to sto oni kao drzavni sluzebnici nzm kako mogu da prave nenajavljeni skup na sred ulice i to u 01:20 i jos da broji svakom koga vidi,a da ne pricamo o tome da sluzbenici ne reagujju na ljude u civilu sa puskama koji uperuju puske u drugog civila,al se zato puca na mene koji niti sam povisio ton niti sam imao pusku niti ista jer jelte opasnost je od mene nenaoruzanog a ne od ovih naoruzanih sa maskama i odelima u bojama bandi.

- Treca stvar ID 39519 koji se predstavlja kao gradjanin nema pravo da mi izdaje zahtev da se pomerim sa ulice,niti da mi broji a posto jeste to je cist FailRP

Toliko od mene.

Zile_Yip

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu!​
  • ID 55815,49409 dobit ce kaznu za G.P 6.15
  • Kada ste van Gheto Naselja morate dat uslov pa pocet brojat. npr(imate 5 sekundi da napustite dvoriste moje kuce)
  • ID 33329,55815 dobit ce kaznu za FailRP
  • Da bi pretrazili lice kao drzavni sluzbenik morate imati razlog. npr(da gradjanin ima kriminalni dosije)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom