1. Vaše ime IRL:Mihajlo
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radni dan 16:00 do 00:00 vikendom 10:00 do 3:00 ujutro
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):vikend 12h+ radni dani 5h+
6. Vaš Discord:mikidi5cordgames
7. Vaše ingame ime: Trle Limeni
8. Vaš ID:40514
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih postati administrator ovog projekta kako bih sto bolje pomogao igracima i najjasnije im objasnio odgovor na njihovo pitanje sto bi uradio veoma adekvatno i profesionalno.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su te da sam brz i efikasan u situaciji kada je to najpotrebnije,pravedan sam i veoma aktivan kako bih sto vise pomagao
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveca slabost su moji zivci koji su veoma kratki kod nepravde i bezobraznog ponasanja ali se trudim da to iskontrolisem
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
Takodje zelim da napomenem da sam promenu rockstar social club,javio sam Muji Simbi ali mi nije odgovorio
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):radni dan 16:00 do 00:00 vikendom 10:00 do 3:00 ujutro
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):vikend 12h+ radni dani 5h+
6. Vaš Discord:mikidi5cordgames
7. Vaše ingame ime: Trle Limeni
8. Vaš ID:40514
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zeleo bih postati administrator ovog projekta kako bih sto bolje pomogao igracima i najjasnije im objasnio odgovor na njihovo pitanje sto bi uradio veoma adekvatno i profesionalno.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su te da sam brz i efikasan u situaciji kada je to najpotrebnije,pravedan sam i veoma aktivan kako bih sto vise pomagao
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moja najveca slabost su moji zivci koji su veoma kratki kod nepravde i bezobraznog ponasanja ali se trudim da to iskontrolisem
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam ga
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne
Takodje zelim da napomenem da sam promenu rockstar social club,javio sam Muji Simbi ali mi nije odgovorio