Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1249
Players nickname
Cili Pobegovic
Administrators nickname
Simon Corey
Date
Feb 4, 2024
Time
14:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Jf8yBsJ53wk&ab

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player
Postovanje, administrator "Simon Corey" mi je dao warn za pravilo zelene zone 1.2 jer sam iz sprdnje rekao "Aj sad da pobijemo ceo black market" Ja stvarno ne znam kako neki ljudi tako neke budalastine shvataju ozbiljno, da sam hteo to da uradim, uradio bih, ali nisam budala da to radim kad znam sta me ceka posle toga i stvarno nisam taj lik da nekom drugom upropastavam roleplay... Zasto nije dao warnove ovim ostalim igracima koji su sve vreme gazili i ubijali pored mene ljude... Cak sta vise i mene su pregazili namerno 3-4 puta... Smatram da sam nepravedno kaznjen za warnom i da nepravedno camim u demorganu 180 minuta zato sto je nekome dosadno i trazi dlaku u jajetu... Imam pov od 20 minuta ako zelite da pogledate. Nadam se da ce mi se warn ukloniti jer je ovo besmisleno...Na ovom povu od minut se vidi kako ljudi divljacki ulaze na podrucje black marketa i gaze ljude, to se desava tokom celog dana, pored mene sa leve strane vidite coveka koji gazi drugog igraca. Dolazi decko i prica mi ajmo u geto jer smo imali nameru da udjemo u geto i da se pucamo... Zatim ja uz smeh izgovaram "Ajde da pobijemo sve ovde na blacku" Jel stvarno mislite da je ovo za warn? Takodje decko lezi mrtav na sred puta jer ga je neko ili pregazio pa ubio ili ga je neko ispucao, ali bitno da se meni daje warn za sprdnju... 1.2 Zabranjena je kupovina oružja, droga. Također i za otmicu, pljačku ljudi i stavljanje torbi na glavu igračima. / Upozori
Takodje, nista od navedenog nisam uradio, nigde ovde ne pise da ne smem da izvadim revolver i da kazem nesto iz sprdnje, u redu bi bilo da sam nesto od ovoga uradio pa da sam dobio warn, ali nista bukvalno nisam uradio. Hvala unapred i nadam se da je ovo dovoljno za uklanjanje warna. Okacicu zalbu jos 200 puta jer je svima jasno da je decku dosadno i da trazi dlaku u jajetu da bi nekog kaznio, nisam ni uperio pistolj ni u koga smatram da je odluka da me odbijate smesna :D
Nisam ni metak opucao da bi mogao da dobijem kaznu za p.z.z 1.2, nikakvu kako simon kaze "kriminalnu radnju" nisam napravio. Smesno stvarno. Abraham Elkhabib kaze "ko god je krsio pravila biva je kaznjen" ja nigde ovde nisam prekrsio ni jedno pravilo zelene zone, drugo bi bilo da sam ja opucao metak... :'D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom