Informacije
1. Vaše ime IRL: Sava
2. Vaše godine: 12
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6h-8h
5. Vaš Discord: savadespotovic
6. Vaše ingame ime: Sava Despotovic
7. Vaš ID: 29852
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
1) Bio bih lider ove specifične organizacije jer sam od prvog dana dugo vremena provodio u kriminalnim organizacijama i u nekim sam bio HC te sam pratio sta lideri rade i dosta novog sam naučio i vedeo.
2) Kada govorimo o clanovima, svakom novom clanu organizacije ce jednako biti gledan njihov trud i bonusi ce biti za sve clanove.
Kako bih se pridruzili organizacije:
1) otrebno će biti minimum 7 godina ( IC ).
2) na ispitivanju ne bih mogli imati više od 3 greške.
3) Dosta vremena sam proveo na ovom serveru i u ovom rp-u te mislim da mogu biti lider jedne. Jer sam kroz ostale mandate i druge crime organizacije naucio o dosta stvari i o eventima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Viši rankovi ili HC ne bih bili rendom ljudi već ljudi koji znaju šta rade i koji su iskusni i znaju pravila.
-Fokusirao bih se na evente poput Fz, talački, gunstore, talački, prodavnica itd...
- Probao bih da napravim savez sa nekom bandom u ostvarivanju boljeg RP-a na talackim situacijama, kao i u samom getu.
-Svake nedelje bih se najaktivniji članovi nagrađivali rank up-om i bonusima.
-Sastanke bih održavao 2 puta nedeljno da popričam sa članovima da vidim da li imaju zamerku na neke članove organizacije i da mi kazu ako ima kako bi poboljsali organizaciju.
-Članovi koji budu konstantno kršili pravila i koji ne budu slušali veće činove od njih će dobiti suspend ili kick.
Rankovi:
1)Suspend
2)Gangster
3)Dealer
4)Ghetto
5) Ghetto cleaner
6)Graffit Team
7)Graffit Team Leader
8)Bandit
9)Turfer
10)Capo
11) O.G.