Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4970
Players nickname
Itachi Packo
Suspect ID
0000
Date of violation
Feb 7, 2024
Time of violation
22:44
Proofs
https://youtu.be/qDEZnFXA134

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtjevam POV od ID 55479 sa Eventa kako bi video celu situaciju.
Rok 16h

David Makedonas

Player
Player
kako sto vidite lice koje je podnelo zalbu kaze da se mozda kod mene vidi ko je koristio a ne da sam ga ja ubio sa tim. Napisao je i sam da sam ga ubio sa revolverom i mislim da bi trebalo da mi se oprosti ovaj put i nece da se ponovi da nemam pov u situacija

David Makedonas

Player
Player
i ako stavite pov u slowmode moze se videti da lice sa lmg puca sa desne strana a ja ga ubijem sa leve

.luka

Player
Player
kako sto vidite lice koje je podnelo zalbu kaze da se mozda kod mene vidi ko je koristio a ne da sam ga ja ubio sa tim. Napisao je i sam da sam ga ubio sa revolverom i mislim da bi trebalo da mi se oprosti ovaj put i nece da se ponovi da nemam pov u situacija
Batoo ako admin napise pregled zalbe u toku ne moze da povuce
Sam si kriv sto. Nisi upalio snimanje 30dana ladjenje tako sam i ja i sad ore eventa tri puta proverim

Carlos Malchiny

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 55479 dobit će kaznu za P.D 1.7
Igrac nije dostavio POV gde bi se videla citava situacija, duzni ste snimati POV sa eventa i drzati ga 48 sati..
Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati

Status
Not open for further replies.
Top Bottom