Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Odbijena aplikacija za lidera | Marin Solo

Status
Not open for further replies.
Your ID
24227
Players nickname
Don Hound
Administrators nickname
Marin Solo
Date
Feb 8, 2024
Time
22:47
Proofs
http://gta5grand.com/forum/threads/591234/

Don Jeans

Player
Player
Dobar dan Mujo/Abrahame.

Admin Marin Solo mi je odbio aplikaciju za lidere zbog "IG Kazni", zadnje kazne su mi G.P 3.2 U 12. mjesecu i jedan demorgan ovaj mjesec od 120min.

Pitao sam ga u dm zasto mi je odbijeno jer nemam uopce puno kazni, reko mi je da imam puno kazni od kad igram na serveru, moje kazne su u vremenskom razmaku ogromnom jer uopce ne krsim pravila, u 11. mjesecu sam bio lider Vagosa odma nakon sto sam se vratio sa bana od 60 dana i bez problema sam postao lider, niti sam blacklistan za lidere niti ista.

Od te zadnje kazne od 60 dana imam jedan G.P 3.2 u 12. mjesecu, a ovaj mjesec samo jedan demorgan tako da smatram da nemam puno kazni skoro ni uopce nemam, ne znam kako sam bez problema postao Vagos lider odma nakon bana od 60 dana, a sad mi radi problem jedan demorgan od 120min sto sam jedino prekrsio od kad je krenila nova godina.

Ako mi mozete pojasnit i razgledat situaciju jer ne razumijem ako sam postao lider odma nakon bana od 60 dana, zasto mi sad radi problem ove dvi male kazne u zadnja 2 3 mjeseca.

Bio sam lider Marabunte i Vagosa u 2023. i imao sam skoro iste kazne kad sam postajao lider, osim ove 3 sto sam naveo gore (60 dana ban,3.2,demorgan), nikad nije stvaralo problem i ne znam kako samo od jednom stvaraju problem.

Hvala na citanju i uzivajte !!

Link odbijene zalbe: Rejected - Leader za The Ballas Gang | Don Hound

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Odbijeno, ostali kandidati nisu imali nikakve kazne dok vi jeste pa zbog toga niste pozvani

Nixa Simba

Edit: Jedan od kandidata je otkazao tako da ce vasa prijava biti prihvacena sada

Status
Not open for further replies.
Top Bottom