Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nanii

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka

2. Vaše godine: 16

3. Vremenska zona:GMT+1

4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 9:00-00:00

5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-10h radnim danom a, vikendom preko 12h

6. Vaš Discord: nani69._

7. Vaše ingame ime: Nanii Espada

8. Vaš ID: 14572

9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State

Dodatne informacije

1. Zašto želite postati admin?: Zelio bih postati administrator na ovom najboljem i najperfektnijem serveru kako bih mogao pomoci starijim i iskusnijim igracima ali jednako tako bi pomogao i novijim igracima ako su u nekakvoj nedoumici ili problemu gdje netko krsi pravila ili radi probleme na serveru. Zbog mojeg prijasnjeg iskustva u timu administracije smatram ali i znam da sam perfektan kandidat za ovu bitnu poziciju.

2. Koje su vaše prednosti?: Moja prva prednost je ta sto sam ekstremno tocan u davanju informacija igracima u nedoumici, moja druga prednost je ta sto sam brz u odgovaranju na tikete drugim igracima, moja treca prednost je ta sto sam maksimalno pravedan i fer, a to podrazumijeva da nikada niti necu donijeti bilo kakvu odluku bez validnih dokaza.

3. Koje su vaše najveće slabosti?: Nemam ih.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?: Naravno

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator): Trenutno nemam biznis ali ako ga u medjuvremenu kupim prodao bih ga sto prije moguce.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?: Ne.​

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Pozdrav, kontaktiraj me na discordu da se dogovorimo za termin ispitivana.
Rok za javljanje je 36h.

Discord: allenx73

Status
Not open for further replies.
Top Bottom