Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54794
Players nickname
Nemanja Fjuri
Administrators nickname
Zile Yip
Date
Feb 9, 2024
Time
19:15
Proofs
Posle

Nemanja Fjuri

Player
Player
Pre svega bio sam u demorgan za GP 6.15 bili smo robali jednog lika oduzeta mu je komunikacija i vidis policiju daa dolazi i moj iz fama pocinje da puca policiju a izbrojao je malo brze 5 4 3 2 1 a ja sam poceo malo kasnije da ih pucam i to samo 1 jer je moj iz fama reko pucajte brojano je a pre svega policija nije smela da bude tu A ADMIN ZILE YIP JE UTISAO IGRACA U SRED RADNJE JER JE MG-AO FEAR RP ITD a nije smeo to i ja sam dobio za GP 6.15 u demorgan+sad imam samar nemogu u organizacije.

Nemanja Fjuri

Player
Player
brate ko so prvo ne smes brzo da brojis i ne smes samo imate 5 4 3 2 1 znaci admin ni je napravio gresku
Nisam ja brojao i nije toliko brzo a posle toga je ovaj iz fema reko pucajte brojano je razumes i ja sam jednom puko policijski automobil jer nisu smeli tu da dodju uopste jer je bila oduzeta komunikacija coveku znanci taj covek je napravio gresku i u sred rp rrobanja admin ga utisa znaci nema smisla

Nemanja Fjuri

Player
Player
Nisam ja brojao i nije toliko brzo a posle toga je ovaj iz fema reko pucajte brojano je razumes i ja sam jednom puko policijski automobil jer nisu smeli tu da dodju uopste jer je bila oduzeta komunikacija coveku znanci taj covek je napravio gresku i u sred rp rrobanja admin ga utisa znaci nema smisla
Znaci samo nek mi se skine samar jer ja tu nista nisam pogresio

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom