Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Gabo Darkmann

Gabo Luxi and Stella Darkmenns
Player
1. Vaše ime IRL: Gabo
2. Vaše godine: 14+
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6
5. Vaš Discord: gabobeli
6. Vaše ingame ime: Lui Gabo
7. Vaš ID: 46410

Dodatne informacije:

1. Lider za.... The Ballas Gang

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-
Pri Pocetka ja sam od mog samog pocetka bio u kriminalnim svrhama. Jednog dana sam hteo da vodim jednu kriminalnu ORGANIZAVIJU
pa se nadam da cu sada uspeti, zatim sam ucio od njih sta je dobro i lose i naucio sam posle nekoliko vremena dosta toga. Uvek nadjem jednu dobru stranu ljudi
gde mogu kumunicirati sa njima, najdraze mi je ako neko treba pomoc i ja mu rado pomognem. Jos dosta imam Aktivnosti u takvim ORGANIZACIJAMA. Ja ako preuzmem

BALLAS cu se najvise o clanovima o radu redu i disciplini brinut zatim da sve bude kako treba, to je sve sto mogu reci.

2) Zelim biti lider Ballas-a kako bih napravio najbolju ORGANIZACIJU. Zatim da mi bude u tome zabavno da pomazem drugima i da nam svima bude lepo.

3) Dosta imam prijatelja koji mi mogu biti dobri HC da pomazu na akcijama i ako nesto ide po zlu.

4) Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Meni bih bilo drago da nasa ORGANIZACIJA bude drugima upamcena ako budemo aktivni i ako se trudimo. Da bude Rad Red i Disciplina da se
to upamti.

Kod mene bih veliko vredjanje i Toksicnost bilo zabranjeno. Zatim bih voleo da se lepo odnose sa HC ili sa manjim cinovima.

Ja bih one ljude koji budu dosta Toksicni i koji vredjaju dosta kaznjivao.

Meni bi HC prijatelji koji budu uz mene da mi malo pomognu u ORGANIZACIJI, ako nesto fali ili zeznem da poboljsaju.

Ja bih na svom mestu za aktivnost clanova davo Rank UP i naravno BONUSE.

Rankovi:

1 | Suspend
2 | Hustler
3 | Roker

4 | Gangster
5 | Ghetto Boy
6 | Grafiti Team
7 | Gangster Gang
8 | Grafiti Team Leader
9 | Turfer
10 | O.G
11 | Consigliere
12 | Deputy of Leader
13 | Leader

giphy.gif

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
ODBIJENO!

Forum Toksičnost
Prijava kopitrana od drugog igrača, samo red riječi i struktura malo promjenjena
IG kazne

ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom