Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pljackanje i uzimanje novca bez naredbe. | 44167, 33070

Status
Not open for further replies.
Your ID
51367
Players nickname
Milos Simeunovic
Suspect ID
44167, 33070
Date of violation
Feb 10, 2024
Time of violation
11:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=370UypPGPD0

milos11

Player
Player
Konsultovao sam se sa adminom i on mi je rekao da nema posebno pravilo za ovo sto su uradili i rekao mi je da za naslov zalbe stavim:"Pljackanje i uzimanje novca bez naredbe." Na snimku se vidi da su me dvojica kidnapovala i odvela izvan grada kako bi me opljckali. Za robanje je potrebno minimum tri osobe iz iste organizacije. Kada su me odveli izvan grada od mene su zahtevali da im dam novac. Pretpostavljam da nemaju neformalnu organizaciju i da su samo hteli da uzmu novac. Ko zna koliko su novca uzeli na ovaj nacin. Uzeli su mi 11328 dolara. Ja zelim da meni moj novac bude vracen.

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Pre nego sto nastavim sa pregledom zalbe.
Pogledajte pravila za postavljanje zalbe i ispravite format (naslov).Rok 6 sati.

milos11

Player
Player
Admin Zoki Jameson mi je rekao da stavim taj naslov jer ne postoji jasno definisano pravilo.

Escobar Louna

Srbija do Tokija!!
Player
Nakon pregleda dokaza,odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu.

ID 44167 dobit ce kaznu za G.P 6.14.

ID 33070 dobit ce kaznu za G.P 6.14.

6.14 Iz inventara je dopušteno pljačkati SAMO streljivo, oružje, sve oklope (bande, FIB, LSPD itd.) I droge. NOVAC se može opljačkati - samo pomoću funkcionalnosti sustava grupa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom