Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Petre Makedonec

Akatsuki
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ivan Sekulovski

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT+!

4. Prosjek online po danu: 14h

5. Vaš Discord: petre_kulenkov

6. Vaše ingame ime: Petre Kulenkov

7. Vaš ID: 51955

Dodatne informacije

1. Lider za: Central Police

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :
RZLOG 1:Zato sto ocu da pomognem sprovodanju bezbednu okolinu van geta i da ljudi pocituju zakon drzave.
RAZLOG 2:Zosto sam bio u druge drzavne organizacije i znam kako se radi u drzavnu organizaciju inajveci san od kada sam poceo igrati mi je da budem jednog dana lider drzavne i cesne organizacije.
Razlog 4:Jel ocu pomagati ljudima i moj kolega i volim sprovoditi zakon i smatram da sam sposoban da vodim organizaciju popot Central Police.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji :Tako sto cu strogo kaznivati svakog ko prekrsi neko pravilo i na regrutaciju kada bude necu primati ljude bez da znaju zve pravila koj su potrebne.

Pravila sekcije

Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.

Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako

- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Konkurs Za LSPD nije otvoren​

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom