Poštovana administracijo došao sam na odbranu sfere i nakon što sam ga ispucao nestao mi je i odjednom se stvorio sa druge strane mislim da igrač koji me ubio koristi cheat i želio bih da tražite pov od njega
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!no recoil.Šteta interneta
nema veze sta je, nemas recoil ovdespecial je nije carabine
brate zasto si radio PG dok si skako doli uprasi animaciju da se izlecis da nebi pogino svaka cas nemam sta reciŠteta interneta
lukice na 2 i 12 ti se vidi kako se penje kroz one stijene,ne znam kako ga nisi vidioPoštovana administracijo došao sam na odbranu sfere i nakon što sam ga ispucao nestao mi je i odjednom se stvorio sa druge strane mislim da igrač koji me ubio koristi cheat i želio bih da tražite pov od njega
pogledajte 2:12 kako se penje putem stijene ovde nema reci o citu ni nicemuNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite POV s eventa od ulaska u zonu
- Čeka se odgovor ID-a 38828. Ima 12 sati da odgovori.
nema lik recoil o kakvom ti brdu pricaspogledajte 2:12 kako se penje putem stijene ovde nema reci o citu ni nicemu
sfera ti je ooc eventbrate zasto si radio PG dok si skako doli uprasi animaciju da se izlecis da nebi pogino svaka cas nemam sta reci
kakav recoil o cemu ti pricas uspori videonema lik recoil o kakvom ti brdu pricas
vidi na 3:20 uspori video ne znam o cemu ti pricasnema lik recoil o kakvom ti brdu pricas