Informacije
1. Vaše ime IRL zacharias
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona +1GMT
4. Prosjek online po danu 4H+
5. Vaš Discord zakisikter
6. Vaše ingame ime Zaki Sikter
7. Vaš ID 41954
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Sto se tice rankova imam ljude koji su ozbiljni i shvataju ovu organizaciju i moju samu prijavu ozbiljno.
Cesto bi organizovali sastanke jel velika organizacija mora da funkcionise na svakom polju.
SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA
1. Vaše ime IRL zacharias
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona +1GMT
4. Prosjek online po danu 4H+
5. Vaš Discord zakisikter
6. Vaše ingame ime Zaki Sikter
7. Vaš ID 41954
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Želim da postanem vođa Bloods jer želim da svoju bandu učinim aktivnijom da geto bude pun. Imam dobro znanje o bandama i mogu da garantujem da ne kršim nikakva pravila i mogu da napravim Marabunta Grande kao aktivnu bandu i mogu da nateram svoje članove da prisustvuju događajima.
Prethodni Marabunta lideri su pokazali loše vođstvo. Želim da vodim Marabuntu jer verujem da mogu da napravim važnu promenu u podzemnim operacijama grada. Geto trenutno mrtav, a bande su izgubile autoritet. Pljačke prodavnica su neuobičajene, a kada se dogode, loše su izvedene. Želim da pokažem mogućnosti bande koju predvode jaki i talentovani ljudi.
Imam vec organizovan turf tim koji bi dosta doprineo napretku organizacije. tako i momke koji bi radili grafite,ozbiljne ljude koji znaju da razgovaraju i dobro da upute svakog clana u sam rad organizacije.
Sto se tice rankova imam ljude koji su ozbiljni i shvataju ovu organizaciju i moju samu prijavu ozbiljno.
Cesto bi organizovali sastanke jel velika organizacija mora da funkcionise na svakom polju.
SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA