Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader of the Marabunta Grande | Zara Hugovic

Rejected
Status
Not open for further replies.

zaricka_z

Player
Player
Vase ime IRL:Zara
Vase godine:17
Vremenska zona:GMT+1
Vas prosek po danu:6-8h radnim danima, a vikendima 10-15
Vase ingame ime:Zara Hugovic
Vas ID:49533

Dodatne informacije:

1.leader za Marabunta Grande
2.Zasto zelite biti leader ove specificne organizacije?
(Navedite tri razloga uz objasnjenje)

Zelim biti leader Marabunta Grande jer sam oduvijek bila privucena ka izazovima i adrenalinom koji dolazi s vodjenjem kriminalne organizacije.Zelim biti vodja koja se hrabro soucava a rizicima i izazovima,spremna sam preuzet kojtrolu i izvrsavat najizuzetnivije planove koji bi osigurali uspeh nasih operacija. Takodjer smatram da imam izvandrednu sposobnost stvaranja vizija i razvijanja strategija koji ce Marabunta Grande uciniti najmocnijom kriminalnom organizacijom.Kao leader cu omisljat perfectne planove koji bi jas doveli do vrha u samog crime-a.Ja sam osoba koja verujem u lojalnosti izmedju leader-a i clanove, pa zato planiram biti leader koji ce slusat i razumevat potrebe svojih suradika. Istovremeno ocekujem potpunu lojalnost i sa strane clanova jer samo uz zajednickim naporima mozemo doc do zeljenog cilja i ostvaranje same vizije.

3.Vas savjet za poboljsanje Roleplay-a u organizaciji

1.Sa samog susreta rivalom kriminalnom organizacijom na terenu ja bih volela dovest vise do intensivnijih sukoba i napetih trenutaka.Borba za prevlast i kontrolu samog grada ce biti vrlo napeta i teska da bi dosli do toga,ali mi cemo biti uvek spremni na te izazove.
2.Planiram uvest nepredjiveni napad policije kako bi im izazvali paniku i haos.Moji clanovi ce morat brzo da reaguju kako bi smo se odbranili na talacke,pljacke prodavnice i ostalom kako ne bi bili uhvaceni.
3.Moracemo smislit strategije za to kako bi smo se svi slozili u poboljsanje samog roleplay-a uz veci adrenalin i saradnju u saveza sa drugih bandama, i davanje sve od sebe u pruzanje najbolju obuku za nove clanove.

RANKOVI:
13.Jefe de la mafia
12.Consigliere
11.Mafioso
10.El capo
9.Turfer
8.leader del Team Graffiti
7.Jefe del Ghetto
6.Soldato
5.Criminal azul
4.Sperador
3.Mafioso del Ghetto