Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Los Santos Vagos I Pinki Panichh

Rejected
Status
Not open for further replies.

Pinki Panich

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Marko

2. Vaše godine:14

3. Vremenska zona:GMT+!

4. Prosjek online po danu:4-6h

5. Vaš Discord: pinkica

6. Vaše ingame ime: Pinki Panichh

7. Vaš ID: 16498

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Generalno RolePlayam veoma dugo (Jos od sampa). Savrseno znam kako i sta treba jedna 'banda' da radi. Pored toga sam generalno ozbiljan lik, tkd nece biti greske sa nase strane.

- Ne bi mi bilo prvi put da sam lider, da RPam lidera bande ili drzavne sluzbe (mislim na prosle servere gde sam igrao). Volim da sve to izgleda cakum pakum, i za razliku od drugih, znam da GUBIM u RPu

- Ne svidja mi se kako neki od lidera vode organizacije (Legala i ilegala), ne svidja mi se sta lideru dopustaju da njihovi clanovi rade, ne svidja mi se kako se sve svodi oko pucanja (koliko god bilo to zanimljivo) i ne svidja mi se sto se neki ljudi tolerisu posle previse kiksa. Ropleplay obozavam, i zelim da im pokazem kako bi trebalo da izgleda, i da se ponasa jedna banda. Pa makar morao da rolam buksne ili slusam boombox u hoodu.

- Ovo je cisto da dodam. Mislim da svako ko me sreo random u gradu, da li ja u tom trenutku bio civil, fib ili gangster, maksimalno sam ispostovao svoju ulogu i radio kako treba. Naravno bice ljudi koji ce reci da nije tacno, jer su vrv izgubili ili sl.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Sastanci minimum 1 puta nedeljno.

- Primetio sam da ljudi i ne obracaju toliko paznju na rp- i non-rp chat u bandama, tako da bih im skrenuo paznju na to.

- Mnogo ozbiljnija ispitivanja, ljudi bi bili ispitivani na drugaciji nacin, na malo vise IC nacin jer mislim da nije poenta u tome da nauce pravila napamet kao pesmicu, vec da znaju o cemu se radi.

- Mnogo ozbiljniji RP gangstera.

- Sklapanje saveza sa ostalim bandama na IC, a ne na OOC nacin.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom