Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM, MG, NLR | Neformalna Organizacija.

Status
Not open for further replies.
Your ID
14531
Players nickname
Velja Cupic
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 4, 2022
Time of violation
oko 20:00h
Proofs
https://youtu.be/QhwCyU_lWIE

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
Kradja panela.... Nista novo za vas tim administracije.
Moguce je da su neformalna organizacija, a moguce i da nisu. Vi proverite i ostavite kuratoru neformalnih organizacija ako je tako.
U ovom delu cu vam ukratko objasniti a kasnije nesto vise.
Stavljao sam panele sa familijom, nahvatao sam lika da ih proverava, dosla njegova porodica i pravili genocid nad nama. Popeli su se 2 snajpera na brdu 2 lika kod nas i 1 u helikopteru.

Uhvacen u dvoristu dok je proveravao panele. Kasnije radio VDM

Ubistvo lika na krovu. Izdao sam naredbu da moji pucaju nakon sto je sisao sa krova jer su pucali njihovi snajperi. Kasnije lik dolazi i provocira posle 10 MINUTA. NLR

Helikopter. On je u mojim ocima sisao, dok u njegovim nije. Zato sam ga pucao. MG

VDM lika koji je proveravao panele.

Lik koji je proveravao panele, dolazak.

Provociranje i radjenje NLR.
provocirnaje nakon odlaska administracije

Kasnije su mi rekli da sam ja pucao nekog na motoru i da sam uperio pistolj u njega. Te su pricali da smo pucali na helikopter a u videu se vidi i cuje da nismo pucali i da sam pricao da ne pucaju. Admini su zakasnili ali su dosli i zahvalan sam im na tome. Toliko od mene. Potrudio sam se da vam olaksam ovu zalbu da je skratim i izvucem u sto kracim crtama, hvala na razumevanju. Ocekujem da ce njihova porodica dobiti zasluzenu kaznu.

Tom Korupcija

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID (14531) dobit će kaznu za MG
  • ID (9964) dobit će kaznu za VDM
  • ID (7212( dobit će kaznu za MG
  • ID (12131) dobit će kaznu za RDM
  • ID (877) dobit će kaznu za RDM
Zatvoreno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom