Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14169
Players nickname
Relja Venom
Suspect ID
39764
Date of violation
Feb 12, 2024
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com

Vuk21

Player
Player
Dragi mujo i abrahame mislim da ovaj igrac krsi bas puno pravila.To se moze videti po forumu.Ima dosta ICC kazni i mislim da zasluzuje PERMA BAN.Da ovaj grad bude bez likova koji krse pravila i prekidaju rp ja bi ovom igracu da vec ono najgore.Poslacu par linkova sa forum-a pa vi odlucite

Okej,ja cu sada poslati sleike balckmejliga

Nikola Angel

Player
Player
Dragi mujo i abrahame mislim da ovaj igrac krsi bas puno pravila.To se moze videti po forumu.Ima dosta ICC kazni i mislim da zasluzuje PERMA BAN.Da ovaj grad bude bez likova koji krse pravila i prekidaju rp ja bi ovom igracu da vec ono najgore.Poslacu par linkova sa forum-a pa vi odlucite

nema razlog za ban ima ljudi koji imaju 4 puta vise prekrsenih pravila od njega a idalje igraju

Bigy One

Player
Player

10 zalbi nije dovoljno ni za ban 7 dana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom