POVLACIM
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Okej,ja cu sada poslati sleike balckmejligaDragi mujo i abrahame mislim da ovaj igrac krsi bas puno pravila.To se moze videti po forumu.Ima dosta ICC kazni i mislim da zasluzuje PERMA BAN.Da ovaj grad bude bez likova koji krse pravila i prekidaju rp ja bi ovom igracu da vec ono najgore.Poslacu par linkova sa forum-a pa vi odlucite
Approved - BAITING,VDM I ID:7226
sve se vidi u pov kako mu policija broji te odlazi te se vraca pa odlazi pa se opet vraca zelim ovo da se kaznigta5grand.comApproved - P.Z.Z 1.1 + PG | ID: 4970 + 43138 + 39764
P.Z.Z 1.1 | ID: 4970 + 43138 PG | ID: 39764 vezao lika, radio vec par puta na pijaci prije desetak minuta ovo mu nije bilo slucajnogta5grand.comApproved - PG,FearRP I ID 39764,37948
Sve u pov-u normalno uzivamo u rp sve dok nije dosao lspd u nas posjed i uznemirio nas te me je vezao dok sam hodao i od napred tako da bilo nas je vise a oni 2 su dosli da hapse po kojoj logici?gta5grand.comApproved - PG,FearRP I ID 39764,37948
Sve u pov-u normalno uzivamo u rp sve dok nije dosao lspd u nas posjed i uznemirio nas te me je vezao dok sam hodao i od napred tako da bilo nas je vise a oni 2 su dosli da hapse po kojoj logici?gta5grand.com
nema razlog za ban ima ljudi koji imaju 4 puta vise prekrsenih pravila od njega a idalje igrajuDragi mujo i abrahame mislim da ovaj igrac krsi bas puno pravila.To se moze videti po forumu.Ima dosta ICC kazni i mislim da zasluzuje PERMA BAN.Da ovaj grad bude bez likova koji krse pravila i prekidaju rp ja bi ovom igracu da vec ono najgore.Poslacu par linkova sa forum-a pa vi odlucite
sve se vidi u pov kako mu policija broji te odlazi te se vraca pa odlazi pa se opet vraca zelim ovo da se kaznigta5grand.comApproved - P.Z.Z 1.1 + PG | ID: 4970 + 43138 + 39764
P.Z.Z 1.1 | ID: 4970 + 43138 PG | ID: 39764 vezao lika, radio vec par puta na pijaci prije desetak minuta ovo mu nije bilo slucajnogta5grand.comApproved - PG,FearRP I ID 39764,37948
Sve u pov-u normalno uzivamo u rp sve dok nije dosao lspd u nas posjed i uznemirio nas te me je vezao dok sam hodao i od napred tako da bilo nas je vise a oni 2 su dosli da hapse po kojoj logici?gta5grand.comApproved - PG,FearRP I ID 39764,37948
Sve u pov-u normalno uzivamo u rp sve dok nije dosao lspd u nas posjed i uznemirio nas te me je vezao dok sam hodao i od napred tako da bilo nas je vise a oni 2 su dosli da hapse po kojoj logici?gta5grand.com
10 zalbi nije dovoljno ni za ban 7 danaDragi mujo i abrahame mislim da ovaj igrac krsi bas puno pravila.To se moze videti po forumu.Ima dosta ICC kazni i mislim da zasluzuje PERMA BAN.Da ovaj grad bude bez likova koji krse pravila i prekidaju rp ja bi ovom igracu da vec ono najgore.Poslacu par linkova sa forum-a pa vi odlucite