Postovana administracijo
Zelim da ukazem na gresku koju je napravio vas kolega Milan Verstappen
on mi je odbio zalbu i kao razlog naveo da se nalazimo na podruciju FZ
ne znam samo u kom zakonu pise da je FZ red zona ja koliko znam nije a cim nije mora da se broji dok se puca jer sam veoma upucen u zakon servera ako sam pogresio ispravite me ali bih zeleo objasnjene na kom osnovu je doneo tu odluku
Ovo je dokaz da gresi na pravilniku servera se samo ovako pominje FZ nigde ne pise da se ne mora brojati
6.25 Zabranjeno je pljackanje/kidnapovanje ljudi na teritoriji Fort Zancudo(Vojna baza). | Upozorenje
1.9 Pljačka baze Fort Zancudo dopuštena je od 12:00 do 22:00
FZ je vojna baza u kojoj se nalazi bankomat i pljackasi moraju brojati pre nego sto pucaju
Zelim da ukazem na gresku koju je napravio vas kolega Milan Verstappen
on mi je odbio zalbu i kao razlog naveo da se nalazimo na podruciju FZ
ne znam samo u kom zakonu pise da je FZ red zona ja koliko znam nije a cim nije mora da se broji dok se puca jer sam veoma upucen u zakon servera ako sam pogresio ispravite me ali bih zeleo objasnjene na kom osnovu je doneo tu odluku
Ovo je dokaz da gresi na pravilniku servera se samo ovako pominje FZ nigde ne pise da se ne mora brojati
6.25 Zabranjeno je pljackanje/kidnapovanje ljudi na teritoriji Fort Zancudo(Vojna baza). | Upozorenje
1.9 Pljačka baze Fort Zancudo dopuštena je od 12:00 do 22:00
FZ je vojna baza u kojoj se nalazi bankomat i pljackasi moraju brojati pre nego sto pucaju
Rejected - G.P 6.15 | 35303
Lik me puca bez brojanja ako je ovo ok ajde onda svi da radimo to zasto postoje pravila onda ?
gta5grand.com