Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SAHP | Korumpirana Biografija | Alexa Smith | 23864

Rejected
Status
Not open for further replies.

Alexa Smith

Player
Player
Joined
Nov 25, 2022
Messages
97
Ime Alexa Smith
Pol: Muski
Starost:33
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Boja očiju: Crvene
Boja kose: Ljubicasta
Tetovaže: Nema
Prednosti: Odgovoran,Vredan,Poslusan
Slabost: Kratak sa zivcima

Alexa Smith je rođen 19. januara 1990. godine u Los Santosu, glavnom gradu San Andreas savezne države. Još od djetinjstva pokazivao je interes za pravdu i zakon, te je oduvijek sanjao o tome da postane policajac.
Nakon završene srednje škole, Aleksa je upisao pravosuđa u Los Santosu, gdje je stekao diplomu iz kriminalistike. Tijekom svojih studija, pokazao je izvanrednu strast i predanost za istraživanje i rješavanje kriminalnih slučajeva, što ga je dodatno motiviralo da se pridruži policijskim snagama.
Nakon završetka fakulteta, Alexa se prijavio za policijsku akademiju San Andreas Highway Patrola (SAHP), koji je specijaliziran za osiguranje sigurnosti na autocestama i brzinskim cestama u San Andreasu. Alexa je prošao sve stroge fizičke i mentalne testove te je uspješno završio obuku.

Njegova karijera u SAHP započela je kao novajlija na terenu. Alexa se brzo istaknuo svojim izvanrednim vještinama vožnje i sposobnošću da smireno i učinkovito reagira u stresnim situacijama. Njegova strpljivost, hrabrost i odlučnost bile su prepoznate od strane nadređenih i kolega.
Alexa je tijekom svog radnog iskustva u SAHP sudjelovao u brojnim operacijama spašavanja, uhićenjima i istragama različitih kriminalnih aktivnosti. Njegova posvećenost zaštiti života i imovine građana San Andreasa bila je iznimna, a njegova reputacija kao stručnjaka u svom poslu rasla je iz dana u dan.

Alexa se također aktivno usavršavao i educirao na području napredne vožnje, pregovaranja u kriznim situacijama, taktičkog naoružanja i pravnih postupaka. Njegova sposobnost brzog razmišljanja i donošenja ispravnih odluka često su bile ključne u održavanju reda i sigurnosti na autocestama.
On je također bio poznat po svojoj suradnji s drugim policijskim odjelima i hitnim službama u San Andreasu. Njegova sposobnost timskog rada i dobra komunikacija s drugim kolegama doprinijeli su uspješnom izvršavanju brojnih operacija.

Alexa je dobio brojna priznanja i nagrade za svoju hrabrost, profesionalizam i predanost službi. Njegova strast za održavanjem sigurnosti na cestama ostaje neumoljiva. Ubrzo dobio poverenje Drzavnog Sheriff-a i postaje njegov Assistent. On je i dalje posvećen tome da pruži pomoć i zaštitu građanima San Andreasa.

Ishodi:


1.Alexa moze da vezuje, vuce, podize, ubacuje u kola i pretrazuje sa pistoljem/tejzerom u ruci. (ne puskom)

2.Alexa moze primiti mito do 100k.

3.Alexa moze bilo kome očistiti dosije.

4.Alexa moze pustiti osumnjicene na slobodu.

5.Alexa moze unistiti kamericu kolege ako ga uhvati u korupciji.

6.Alexa moze privedenim licima traziti bilo koje oruzje da mu predaju.
 

Ivash Low

Senior Administrator
Senior Administrator
Joined
Mar 8, 2022
Messages
2,611
Biografija ODBIJENA
Copy Paste
Pokusajte ponovo za 7 dana
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom