Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
52674
Players nickname
Leon Markovicc
Suspect ID
6791
Date of violation
Feb 13, 2024
Time of violation
18:31
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gqbbymmu8hg

nenilem000

Player
Player
neka stavi ceo pov a ne da krati snimak
neko okci ceo snimak rp radnje kad je pocela

nenilem000

Player
Player
snimak traje 16 sekundi to nije cela rp radnja ja bih zamolijo administraciju da se trazi ceo pov a ne da se karti snimak

Andelo_Nekci

Nis
Player
Dobicete za mg plus brojano je jer nije da taj smedi prica sam sa sobom on ih cuje a ti ne jer si predaleko od njega

nenilem000

Player
Player
pov ti je kratak 16 sekundi stavi ceo rp od kada si doso ispred kuce i kada si poceo rp radnju sa igracima nauci da kacis igrace na forum druze a ne samo da stavis snimak u kome se ne vidi nisat stavi ceo pov ja bih zamolijo administraciju da trazi ceo pov jel ovo nije cela rp radnja

nenilem000

Player
Player
u povu ti se ne vidi ni ko te je ubijo i nije pucano odmah na tebe svi se poceli udajavati jel je brojano

Huneki Coast

Player
Player
u povu ti se ne vidi ni ko te je ubijo i nije pucano odmah na tebe svi se poceli udajavati jel je brojano
burazeru moj lepo se vidi na pov da si poceo da pucas iako vidis da je karakter u animaciju sto je cist rp2win decko ne smes to da radis sta ti nije jasno mi smo ispunili zahtev sto ste vi dali vi opet ste radili 6.15 sta ti nije jasno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom